Places logo
Menu

Slagers in Nederland krijgen de uitstekende beoordeling van een 8,8

Slagers in Nederland krijgen de uitstekende beoordeling van een 8,8

Waar sommigen genoegen nemen met een stukje vlees uit de supermarkt, kiezen anderen voor iets meer kwaliteit en gaan ze naar een slager. Vooral tijdens de feestdagen en speciale gelegenheden kiezen mensen ervoor om naar een slager te gaan. Nu kerst en Sinterklaas achter de rug zijn en het gourmetstel weer terug in de kast mag, verheugen we ons langzaamaan weer op het barbecueseizoen. Telefoonboek.nl zocht uit bij welke slagers je het beste je vlees kan halen.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Naast contactinformatie kunnen klanten op Telefoonboek.nl ook bedrijven beoordelen. Dit doen zij op basis van een cijfer van een tot tien, hierbij hebben ze ook een mogelijkheid om een toelichting te geven. Voor de categorie "slager" werden er in totaal 1.018 reviews geschreven. Hiervan waren er 118 negatieve beoordelingen en 896 positieve beoordelingen. Het gemiddelde cijfer waarmee slagers werden beoordeeld was een 8,8 wat natuurlijk een uitstekende beoordeling is.

Amsterdamse slagers

Over het algemeen scoren de slagerijen in Amsterdam ontzettend goed, uit de 70 reviews kwam een gemiddelde beoordeling van 9,4. In Amsterdam zit je dus goed als je op zoek bent naar een kwaliteitsslagerij. Één slagerij in het bijzonder sprong er echt uit met een gemiddelde beoordeling van een 10. Deze slagerij is genaamd Slagerij Robert Zikking, en klanten zijn razend enthousiast. Zij spreken vol lof over deze winkel met een groot assortiment, goede prijzen en klantvriendelijk personeel. Sommigen spreken zelfs over "de beste slager van Amsterdam".

Rotterdamse slagers

Ook de Rotterdamse slagers doen het niet slecht. Uit de 106 beoordelingen die zij kregen kwam een gemiddelde van een 8,5. Het merendeel van de reviews in Rotterdam ging over Islamitische slagers, met hier als absolute uitblinkers de Islamitsche slagerij Driouch en Slagerij Islam Centrum West. Klanten vonden hier vooral de prijs-kwaliteit verhouding erg goed.

Kwaliteitsslager

Het merk Keurslager is ontzettend bekend en in heel Nederland vertegenwoordigd. Iedereen kent wel een slagerij die zich heeft aangesloten bij de Keurslager vereniging, en om hier bij te komen moet je als slager aan strenge eisen voldoen. Maar wat zeggen klanten over de Keurslager? In totaal werden er 170 reviews over de slager geschreven, met een gemiddelde beoordeling van een 8,7. Klanten waarderen vooral de kwaliteit van het vlees, de klantvriendelijkheid van het personeel en het ruime assortiment.

Negatieve beoordelingen

Natuurlijk waren er ook een aantal negatieve beoordelingen over de slagers. De meest voorkomende negatieve beoordelingen waren het gebrek aan hygiëne, onvriendelijk personeel en het verkopen van bedorven/slecht vlees. Dit soort reviews zijn natuurlijk niet goed voor het imago van de slagerij, en kunnen er zelfs voor zorgen dat klanten in het vervolg wegblijven. Erg belangrijk dus om hier als bedrijfseigenaar eens naar te kijken en proberen dit te verbeteren.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!