Places logo
Menu

Places Websites: volg het voorbeeld van deze ondernemers

Places Websites: volg het voorbeeld van deze ondernemers

Sinds kort biedt Places.nl een nieuwe dienst aan voor ondernemers: Places Websites. Met deze dienst zorgt u binnen 5 minuten voor een overzichtelijke en professionele website die u zelf kunt beheren. Maar wat zijn de ingrediënten voor een goede bedrijfswebsite? U leest het in deze blog. Het belangrijkste is dat uw onderneming vindbaar is voor de doelgroep, dat de website duidelijke en correcte informatie bevat en dat deze informatie gemakkelijk te vinden is. Om u op weg te helpen, vindt u hieronder 5 ondernemingen die gebruik maken van Places Websites en bovenstaande criteria hebben toegepast. Kijkt u mee?

1. Kashned

Kashned maakte dmv Places Websites een eigen website aan.Kashned is een onderneming met Indiase cadeauartikelen. Op de website zijn eigen foto's toegevoegd en de achtergrond is aangepast naar de persoonlijke voorkeur. Hierdoor wordt de website persoonlijker en deze sluit daarmee beter aan bij de kenmerken van de doelgroep. Tenslotte zijn er door eerdere klanten reviews achtergelaten, waardoor potentiële klanten een betrouwbaar beeld van de service krijgen.

2. Obviousz

Obvious maakte een bedrijfswebsite aan via Places Websites Obviousz is een coaching bureau voor inspiratie en zingeving. Het is een goede website, omdat de website er luchtig uitziet door het kleurgebruik. Daarnaast is er gebruik gemaakt van kopjes die boven elke alinea die aangeven welke informatie men daar kan vinden. Door de toevoeging van foto's en een bedrijfsvideo krijgen bezoekers een goed beeld van de onderneming.

3. Schoenservice van der Poel

Ook Schoenmaker van der Poel maakte een eigen website aan in enkele stappen. Schoenservice van der Poel heeft naast de Places Website ook een eigen domeinnaam, namelijk http://www.schoenservicevanderpoel.nl. Door deze koppeling is de regionale vindbaarheid van de onderneming direct toegenomen in Google. Hier leest u meer over de mogelijkheden tot domeinregistratie.

4. Sebastiaan Wijnimport

Bekijk hier de website van Sebastiaan Wijnimport De kleurencombinaties op de website van Sebastiaan Wijnimport sluiten aan bij het bedrijfslogo, wat zorgt voor saamhorigheid. De beknopte introductietekst maakt dat het voor klanten direct duidelijk is wat zij op de website kunnen vinden en wat ze van het bedrijf kunnen verwachten.

Bekijk ook zelf de mogelijkheden van Places Websites

Bovenstaande websites geven u een idee van de mogelijkheden die Places Websites te bieden heeft, maar welke voordelen biedt een gratis website via Places.nl? Als u al een domeinnaam heeft, dan kunt u deze koppelen aan de Places Website. Daarnaast is de website geschikt voor weergaven op PC, tablet en mobiele telefoon en heeft u de mogelijkheid om uw social media te koppelen aan de website. Voor meer vragen over Places Websites of over advertentiemogelijkheden, neemt u contact op met onze adviseur via 024 - 3555 299. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!