Places logo
Menu

Places Antwoordservice: weg met die overvolle inbox!

Places Antwoordservice: weg met die overvolle inbox!

Bent u ondernemer? Dan weet u als geen ander hoe lastig het kan zijn om uw bedrijf te runnen en daarbij uw tijd efficiënt in te zetten. U heeft niet alleen contact met klanten en leveranciers, maar u stuurt ook uw medewerkers aan. Daarnaast moet u uw financiële administratie bijhouden, en uw website en advertenties actualiseren. En dan is het nog de bedoeling dat klanten u kunnen bereiken voor meer informatie. In deze blog legt Places u uit hoe u met de Places Antwoordservice vaarwel zegt tegen uw overvolle inbox! Uit recent onderzoek blijkt dat inefficiënte communicatie nadelig kan zijn voor uw bedrijf. Zo kan het tot ongeveer 40% van de productieve tijd van mkb-bedrijven in beslag nemen. De problemen worden vaak veroorzaakt door een lange wachttijd op informatie, matige coördinatie van communicatie en gebrekkigesamenwerking tussen medewerkers door slechte bereikbaarheid. Dat kan beter! Met de Places Antwoordservice bent u altijd bereikbaar.

mail1

Places Antwoordservice: de beste keus

De Places Antwoordservice neemt voor u de telefoon aan als u hiertoe zelf niet in staat bent. Bijvoorbeeld in de avonduren, in het weekend, maar ook als u in gesprek bent of simpelweg even niet gestoord wilt worden. Met de Places Antwoordservice bent u altijd bereikbaar, doordeweeks en in het weekend. Hoe werkt het? Wanneer u door klanten wordt gebeld terwijl u niet in staat bent om op te nemen, dan worden zij doorgeschakeld naar de Places Antwoordservice. Vervolgens wordt uw klant vakkundig te woord gestaan volgens het script dat u opstelt. Stelt u zich voor dat uw bedrijf 'Groen' heet. Dan nemen onze medewerkers bijvoorbeeld op met de tekst 'Een hele goedemorgen, wat kan Groen voor u doen?' Nadat het gesprek is afgelopen ontvangt u direct een samenvatting van het gesprek. Zo weet u wie u gebeld heeft, waarvoor en welke actie u kunt ondernemen. Alle contactgegevens van uw klanten worden genoteerd. Maakt u gebruik van de Places Antwoordservice, dan vergroot u uw bereikbaarheid tegen een aantrekkelijk tarief. U heeft de keuze uit drie bundels, zo heeft u altijd een bundel die bij uw bedrijfsactiviteiten past. Uit een vergelijking van veelgebruikte antwoordservices blijkt dat Places Antwoordservice de beste keus is om efficiënter te werk te gaan. De Places Antwoordservice biedt namelijk de grootste bereikbaarheid en hanteert het goedkoopste tarief. Natuurlijk zonder verborgen kosten voor het instellen van een script of het versturen van berichten.

Probeer het uit

Wilt u weten of de Places Antwoordservice iets voor uw bedrijf kan betekenen? Maak dan gebruik van de gratis proefperiode van 30 dagen. Alle oproepen die u dan mist worden door ons aangenomen. Bel voor meer informatie of een gratis intake naar 024 - 3506953, of voor een voorbeeldgesprek naar 020 - 7630182. Wacht niet langer en vergroot als ondernemer uw bereikbaarheid!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!