Places logo
Menu

Persoonlijkheid uitstralen op uw bedrijfswebsite

Persoonlijkheid uitstralen op uw bedrijfswebsite

Als het persoonlijk helpen van klanten de kracht is van uw bedrijf, waarom zou u deze persoonlijke benadering dan niet willen uitstralen op de website van uw bedrijf? Veel websites zijn zo zakelijk, dat een klant niet kan inschatten met wie hij eigenlijk contact legt. Een persoonlijke website wekt vertrouwen en vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf, waardoor de klant eerder geneigd zal zijn om voor u te kiezen en niet voor de concurrent. Places.nl legt u vandaag uit hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Introduceer het team

De klant wil weten met wie hij contact legt. Door een foto van uzelf en uw team op de website te plaatsen weten mensen van wie het bedrijf is. Dit vergroot direct de geloofwaardigheid van uw bedrijf, want achter een "echt" bedrijf zitten "echte" mensen. Zorg daarbij voor een voldoende grote afbeelding van goede kwaliteit. Bovendien moet elke detailpagina op uw website aansturen op een actie van de bezoeker, "call-to-action" genoemd. "Contacteer ons" is een goede voor een voorstelpagina.

Personaliseer de content

Content is het verzamelwoord voor alle teksten, plaatjes en video's op de website. De content is de primaire reden voor de klant om uw website te bezoeken. Mensen bezoeken de website in eerste instantie voor producten en inhoud, zorg daarom dat u met de deur in huis valt. Maar u kunt ook gepersonaliseerde content op uw website plaatsen. Zo kunt u tips geven aan bezoekers of gebruik maken van een forum waarop klanten hun mening kunnen geven of vragen kunnen stellen. Wanneer u gebruik maakt van een forum, zorg dan dat u op klanten reageert.

Als ondernemer kunt u ook blogs (laten) schrijven en in deze blog tips verwerken. Probeer in deze blogs kernwoorden te verwerken die relevant zijn voor de producten of diensten die u aanbiedt. Dit verbetert tevens uw vindbaarheid op Google. Google indexeert websites namelijk aan de hand van alle teksten die aanwezig zijn op de website, waardoor uw website wordt weergegeven in de zoekresultaten wanneer iemand zoekt op de woorden die met uw dienst of product te maken hebben. Geef de klant de mogelijkheid om zich online aan te melden voor de nieuwsbrief. Nog een middel om contact te leggen met de klant, dat bovendien door u te personaliseren is.

Contact is de sleutel tot succes

Het doel van uw website is dat de klant voor u kiest en contact met u opneemt. Maak dat de klant zo makkelijk mogelijk. Wanneer de klant niet met u in contact kan komen kiest hij wel voor de concurrent. Zorg dus dat de contactinformatie gemakkelijk te vinden is en overzichtelijk staat weergegeven.

Als ondernemer heeft u veel aan uw hoofd, waardoor het prettig kan zijn om het maken van een website uit te besteden. Het team van Places maakt zorgt dat uw website beschikt over alle eigenschappen waar een bedrijfswebsite aan moet voldoen tegen de beste prijs. Neem contact met ons op via 024 - 3555 299, wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden om uw website optimaal in te zetten!

Ontdek Places Websites

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!