Places logo
Menu

Maak uw website vindbaar!

Maak uw website vindbaar!

Stel, u heeft een mooie website. U heeft er uren tijd in gestoken deze website zo mooi mogelijk te maken, of u heeft iemand anders veel geld betaald om dit te doen. De website is nu eindelijk af, maar u heeft nog één probleem: U heeft nog geen bezoekers. Lastig, want daarmee bereikt u nog steeds geen klanten. Hoe zorgt u ervoor dat uw website zichtbaarder wordt op het web? Hierbij een aantal tips om uw vindbaarheid te vergroten!

Tekst

De tekst op uw website is van groot belang voor de vindbaarheid met zoekmachines. Deze teksten, ook wel SEO-teksten genoemd, moeten gericht zijn op het beantwoorden van een specifieke vraag. Deze vraag ligt binnen het domein van uw bedrijf, en wordt beantwoord door de teksten van uw site. Het beantwoorden van de vraag op een originele en complete manier zorgt ervoor dat er relevante zoekwoorden gebruik worden. Ook kan dat ertoe leiden dat andere websites naar uw pagina gaan linken, wat ook bijdraagt aan de vindbaarheid op internet.

Zeg het in de titel

Zoeken klanten op het web naar een bedrijf als het uwe, dan gebruiken ze daar zoekwoorden voor. Deze zoekwoorden gebruikt een zoekmachine om de juiste websites op te sporen. Zoekmachines scannen daarbij websites van boven naar onder. Hoe hoger u dus uw kernwoorden plaatst, hoe sneller u hiermee bovenaan verschijnt. De titel is dus het meest belangrijk! Ook kopjes, tussenkopjes en de URL zijn belangrijk in het scannen op zoekwoorden.

Gebruik Social Media

Om uw online bekendheid te vergroten, is het handig om als bedrijf actief te zijn op social media. Via pagina's als Facebook, Twitter en LinkedIn kunt u een extra publiek bereiken en vergroot de kans dat u bij zoekopdrachten naar boven komt. Bovendien kunt u ook hierop weer links plaatsen naar uw website.

Adverteren

Een extra manier om in de kijker te komen, is om advertenties te plaatsen. Dit kunt doen op websites van andere bedrijven, maar ook via Google. Google Adwords kunnen het aantal bezoekers naar uw website flink vergroten. Lees hier meer over adverteren via Google.

De voordeligste diensten

Heeft u al een website? Meld deze dan snel gratis aan bij Telefoonboek.nl. Daarmee kunnen klanten en bezoekers uw contactgegevens snel vinden en laagdrempelig uw bedrijf benaderen! Een professionele website laten maken hoeft niet duur en complex te zijn. Places heeft al veel ondernemers geholpen met het maken van een website tegen een voordelig tarief. Wilt u graag een website laten maken voor uw bedrijf? Vraag informatie aan en ontdek de voordelen van Places Websites.

Ontdek Places Websites

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!