Places logo
Menu

Het belang van een juiste plaatsvermelding

Het belang van een juiste plaatsvermelding

Als u in een zoekmachine een willekeurige bedrijfsnaam intypt, dan vindt u al snel een scala aan opties. Vaak worden niet alleen lokale bedrijven weergegeven, maar ook bedrijven die een bepaalde regio bedienen. Mkb's concurreren vaak niet alleen met andere lokale bedrijven, maar ook met landelijke ondernemingen. Ondernemers hebben er dus een behoorlijke kluif aan om hoog in de zoekresultaten te staan. Een van de factoren die een goede plek in de zoekresultaten garandeert is een juiste plaatsvermelding.

Hoe meer mentions, hoe beter

Dat uw plaatsvermelding juist in de zoekresultaten naar voren komt, is niet alleen belangrijk zodat uw klanten de juiste gegevens tot hun beschikking hebben. Hoe meer vermeldingen er van uw locatie op het internet te vinden zijn, des te beter komt uw bedrijf in de zoekresultaten naar boven. Uw positie in de zoekresultaten wordt namelijk bepaald op basis van het aantal vermeldingen van uw gegevens op andere websites. Deze vermeldingen worden ook wel 'mentions' genoemd. Kortom, hoe meer mentions u heeft, hoe beter dat is voor uw vindbaarheid.

Het aanmaken van een bedrijfsvermelding

Hoe zorgt u ervoor dat u op andere websites voorkomt, met daarbij de juiste locatie? Dat doet u bijvoorbeeld door een bedrijfsvermelding aan te maken op Telefoonboek.nl. Het aanmaken van een bedrijfsvermelding kost maar enkele minuten en is binnen 24 uur op Telefoonboek.nl te zien. Als uw bedrijf al op Telefoonboek.nl te vinden is, dan kunt u deze claimen op Places.nl. Vervolgens kunt u dan zelf al uw gegevens aanpassen en beheren.

Beheer zelf uw gegevens

Places.nl biedt u de mogelijkheid om naast uw adresgegevens ook uw openingstijden, parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden en social media links gratis weer te geven. U kunt er daarnaast voor kiezen om een pakket af te sluiten, zodat ook uw website, foto's, video's en bedrijfslogo worden weergegeven.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van uw bedrijfsvermelding of heeft u vragen? Onze servicedesk staat graag voor u klaar. U kunt de Places Servicedesk bereiken op het telefoonnummer 024 - 3555 299, maar u kunt uw vraag ook online stellen. Meer informatie over het aanmaken van een bedrijfsvermelding of online vindbaarheid kunt u vinden op de blog van Places.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!