Places logo
Menu

Haal het maximale uit uw Places-account met deze tips

Haal het maximale uit uw Places-account met deze tips

Places.nl biedt u als ondernemer verschillende diensten aan waarmee u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren en vergemakkelijken, bijvoorbeeld een (gratis) bedrijfsomschrijving op Telefoonboek.nl voor een betere online vindbaarheid. In deze blog leest u meer over de diensten van Places.nl en hoe u deze het beste kan inzetten. Maakt uw bedrijf al optimaal gebruik van de mogelijkheden die een Places-account u biedt?

(Gratis) vermelding op Telefoonboek.nl

Het is tegenwoordig voor ieder bedrijf -groot én klein- belangrijk om goed vindbaar te zijn op internet. Op Telefoonboek.nl kunt u gemakkelijk en snel een bedrijfsaccount aanmaken. U kunt dan gratis allerlei gegevens toevoegen, waaronder uw telefoonnummer, openingstijden, bedrijfsomschrijving en social media links. Op die manier is uw bedrijf zichtbaar op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com en presenteert Google uw gegevens hoog in de zoekresultaten bij relevante zoekopdrachten. U kunt ook kiezen voor een advertentiepakket waarbij u nóg meer gegevens kunt toevoegen over uw bedrijf; uw e-mailadres, website, bedrijfslogo, meerdere telefoonnummers, afbeeldingen en zelfs video's kunnen dan op Telefoonboek.nl worden getoond. Uw vindbaarheid wordt daarnaast nog verder vergroot in de vorm van een advertentie op Telefoonboek.nl. U kunt hiervoor zoekwoorden en plaatsen aangeven, waarbij u in de zoekopdracht bij Telefoonboek.nl bovenaan verschijnt.

Places Reviews

Online reviews over uw bedrijf kunnen u waardevolle informatie opleveren. Ze bevatten directe feedback vanuit uw klanten, stralen betrouwbaarheid uit, helpen (potentiële) klanten bij het maken van een keuze en vergroten daarnaast ook nog uw online vindbaarheid. Genoeg redenen voor u als ondernemer om aan de slag te gaan met het maken van een eigen reviewpagina! Door middel van Places Reviews krijgt uw potentiële klant een geloofwaardig beeld van uw organisatie en wordt er eerder contact met u opgenomen. Daarnaast stimuleren reviews de mond-tot-mondreclame over uw product of dienst. Als ondernemer kunt u via Places Reviews uitnodigingen versturen naar de door u geselecteerde klanten en hen vragen om uw bedrijf te beoordelen. U kunt daarbij de standaard tekst in de e-mailuitnodiging naar eigen wens aanpassen. In slechts 2 minuten heeft u uw eigen bedrijvenpagina op Places Reviews aangemaakt en kunt u maandelijks gratis tot 150 uitnodigingen per e-mail versturen. Uw klanten kunnen u beoordelen op service, telefonische bereikbaarheid, prijs/kwaliteitverhouding en een toelichting achterlaten. Deze zijn zichtbaar voor de bezoekers van Telefoonboek.nl. Met Places Reviews verzamelt u gemakkelijk beoordelingen van uw bedrijf.

Places Websites

Een klantvriendelijke, professionele website vraagt om aandacht en kost veel tijd. Het is echter niet meer van deze tijd om online niet goed vindbaar te zijn voor (potentiële) klanten. Met Places Websites maakt en beheert u eenvoudig uw eigen professionele website, bepaalt u zelf het design en kunt u alle belangrijke bedrijfsinformatie voor uw klanten en leveranciers tonen. U website wordt dan gratis gehost en is in optimaal formaat zichtbaar op PC, tablet en mobiel. Een unieke kans! Met Places Websites maakt u als ondernemer in enkele stappen gemakkelijk een website aan.

Places Antwoordservice

Telefonisch contact met (potentiële) klanten is zeer waardevol. Ieder gemist telefoontje is een gemiste kans voor u als ondernemer. Places Antwoordservice neemt de telefoon voor u aan wanneer u zelf niet beschikbaar bent. Met deze dienst bent u 24/7 bereikbaar, dus ook in de avonduren, in het weekend én op feestdagen. Dankzij een persoonlijk script wordt de telefoon voor u aangenomen zoals u dat wilt. Na het gesprek ontvangt u direct een e-mailbericht met de contactgegevens van de klant. Nieuw bij Places Antwoordservice is de mogelijkheid om door te verbinden binnen een bedrijf. Dankzij deze functie kunnen onze telefonistes een telefoontje voor u aannemen en de klant direct doorschakelen naar de juiste persoon of afdeling binnen uw bedrijf. Dat scheelt u tijd en energie! Indien uw werknemer in gesprek is, worden de gegevens van de beller genoteerd en kunt u de klant op een later tijdstip terugbellen.

Meer informatie over diensten van Places

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gratis bedrijfsaccount, een advertentiepakket of een andere dienst van Places? Neem dan contact op met onze klantenservice op het nummer 024-3555299. Wij helpen u graag het maximale uit uw account te halen!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!