Places logo
Menu

Dit zijn de vijf best beoordeelde bedrijven in Eindhoven

Dit zijn de vijf best beoordeelde bedrijven in Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Het inwoneraantal telt op 1 januari 2019 ruim 230.000 inwoners. De stad maakt een explosieve groei door. Er wordt geschat dat het aantal inwoners van de gemeente in 2040 zal zijn gestegen naar 248.000. Wat maakt Eindhoven zo populair? De stad Eindhoven barst van de energie. Vroeger waren dat de gloeilampen van Philips. Nu is Eindhoven een centraal punt voor innovatie, technologie, kennis en design. Kortom, een bruisende stad met een uitgebreide selectie aan hippe hotspots, vooruitstrevende technologie, Nederlandse historie en duurzame evenementen. Zo kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen in Downtown, toeristen vinden karakteristieke vooroorlogse panden in De Bergen en studenten kunnen kennis opdoen op de Design Academy Eindhoven. Maak kennis met het toekomstbestendige bedrijfsleven van Eindhoven. Bent u benieuwd welke bedrijven als beste worden beoordeeld? Places Nieuws zocht het uit!

Excellente bedrijven in Eindhoven

Over het algemeen zijn klanten tevreden over bedrijven in Eindhoven op Telefoonboek.nl. In totaal zijn er 125 bedrijven meegenomen in het onderzoek. Deze selectie ontving maar liefst 2.421 beoordelingen van klanten, met een 9.3 als gemiddeld cijfer. Alle beoordelingen werden positief beoordeeld met een 8.5 of hoger. Voldoendes worden gecategoriseerd als beoordelingen die bestaan uit een 6.0 of hoger. Oftewel, dit is een uitzonderlijk hoog percentage, wat betekent dat klanten erg te spreken zijn over bedrijven in Eindhoven. Een compliment die ondernemers uit Eindhoven in hun zak mogen steken!

Top vijf best beoordeelde bedrijven Eindhoven

Dit zijn de top vijf best beoordeelde bedrijven in Eindhoven. De top vijf heeft 50 of meer unieke beoordelingen van klanten ontvangen. Bij onderstaande bedrijven bent u verzekerd van goed werk!

  • Megacenter Warenhuis: Op basis van 122 beoordelingen met gemiddeld een 9.9 en 4.0 sterren op Google op basis van 84 Google-reviews. Bij Megacenter Warenhuis kunt u terecht voor verscheidene producten van huishoudartikelen tot meubels en levensmiddelen of multimedia.
  • Garage Plus Eindhoven: Op basis van 193 beoordelingen met gemiddeld een 9.5 en 4.7 sterren op Google op basis van 84 Google-reviews. Garage Plus is een auto snel service voor alle automerken. Het bedrijf doet aan auto-onderhoud, reparaties, APK en software modificaties.
  • Optident Tandtechniek B.V.: Op basis van 61 beoordelingen met gemiddeld een 9.1 en 5.0 Facebook beoordelingen op basis van de mening van vijf personen. Bij Optident Tandtechniek B.V. kunnen klanten terecht voor alles rondom tandheelkunde. Ze bieden klinische behandelingen in eigen praktijk voor gebitsprotheses, kroon- en brugwerk, implantaten en overige mondbescherming.
  • Danny's Scooter Reparatie Eindhoven: Op basis van 58 beoordelingen met gemiddeld een 9.0 en 3.9 sterren op Google op basis van 32 Google-reviews. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van scooters, brommers en motoren. Het bedrijf biedt verschillende technische diensten en service aan.
  • G. van Vugt-Autobanden: Op basis van 63 beoordelingen met gemiddeld een 8.9 en 4.8 sterren op Google op basis van 91 Google-reviews. G. van Vugt-Autobanden is actief in de branche bandenservicebedrijven en is gespecialiseerd in de reparatie van auto's, motorfietsen en aanhangers.

Opbouw ratings

Op Telefoonboek.nl hebben klanten de mogelijkheid om beoordelingen achter te laten. Bedrijven worden beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitsverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal reviews en ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een bedrijf heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!