Places logo
Menu

Dit zijn de 5 meest gelezen artikelen van december op Places Nieuws

Dit zijn de 5 meest gelezen artikelen van december op Places Nieuws

De decembermaand is achter de rug, de hoogste tijd voor een overzicht van de vijf meest gelezen artikelen op Places Nieuws. "Wat zijn de drie meest voorkomende achternamen in Nederlandse steden" was deze maand het populairste artikel. Dit artikel wordt gevolgd door "het best beoordeelde coaching bureau van Nederland" en het artikel of u in 2011 had moeten investeren in de populaire Bitcoin. Tenslotte zette Telefoonboek.nl een aantal social media trends voor 2018 op een rijtje en worden buitenlandse callcenters als misleidend en gevaarlijk gemeld.

1. De drie meest voorkomende achternamen in 20 grootste steden

In dit artikel kon u lezen dat de achternamen De Jong, Jansen en De Vries de meest voorkomende achternamen in Nederland waren. Ook heeft Telefoonboek.nl deze namen vergeleken in de 20 grootste Nederlandse gemeenten en provinciehoofdsteden. Wilt u meer weten over deze achternamen?

2. Welk coaching bureau krijgt de beste beoordeling?

Telefoonboek.nl zocht voor u uit welk coaching bureau in Nederland het beste wordt beoordeeld. Deze bureaus houden zich bijvoorbeeld bezig met persoonlijke ontwikkeling, innerlijke schoonheid, jongeren en pesten en/of organisatieontwikkeling. Ook maakten wij een top vijf van de best beoordeelde bedrijven binnen deze categorie. Yneama uit Etten-Leur is het best beoordeelde bedrijf binnen de categorie coaching. Het bedrijf scoorde in haar beoordeling gemiddeld 9,5, met als uitblinker een 10 voor haar service.

3. Wat als ik nou in 2011 bitcoins had gekocht?

In november steeg de bitcoin naar een waarde boven de 10.000 dollar. Veel beleggers hebben er spijt van dat zij niet in 2011, toen 100 dollar nog 333,33 bitcoins opleverde, in de cryptocurrency hebben geïnvesteerd. Bedenk u echter wel dat het zes jaar heeft geduurd voordat de bitcoin dit hoge bedrag heeft bereikt. Tot 2013 steeg de bitcoin namelijk gestaag tot zo'n 1200 dollar, waarna de coin vervolgens een dip maakte naar 310 dollar. Verschillende investeerders haakten hier waarschijnlijk al af. Vanaf 2014, toen de aandacht voor de bitcoin toenam, steeg de coin naar een record waarde van 10.000 dollar. Had u beter kunnen investeren in Apple of heeft u geluk gehad met uw belegging?

4. Wat zijn de social media trends in 2018?

Welke sociale media zijn onmisbaar in 2018? Telefoonboek.nl zocht een aantal trends op dit gebied voor u uit. Een van de verwachtingen is dat videocontent flink zal toenemen. Facebook gaf onlangs aan dat binnenkort 70% van haar content uit video zal bestaan. Kortstondige content, ook wel stories genoemd, zullen komend jaar toenemen. Deze berichten verdwijnen na bijvoorbeeld 24 uur weer van het betreffende platform. Denk hierbij aan voorbeelden zoals, Instagram Stories en Snapchat verhalen. Ook influencer marketing zal in 2018 verder toenemen. Hierbij schakelt een bedrijf een invloedrijk persoon in omdat deze in contact staat met de doelgroep. Zorg dat u 2018 ook succesvol met social media aan de slag gaat.

5. Omgekeerd zoeken: oplichters en energiebedrijven

Eén van de meest voorkomende frustraties wat betreft telefonie is het meerdere malen per dag gebeld worden door een onbekend nummer. Indien u over een telefoonnummer beschikt kunt u gebruik maken van de functie omgekeerd zoeken. Op Telefoonboek.nl kunt u ook omgekeerd zoeken. U kunt vervolgens een reactie achter laten hoe u het gesprek zouden beoordelen (zoals betrouwbaar, irritant of gevaarlijk). Het meest gezochte telefoonnummer is maar liefst 1941 gezocht en wordt als gevaarlijk en irritant beoordeeld. Het gaat hier volgens bezoekers om een buitenlands callcenter. U leest welke top vijf telefoonnummers het meeste beoordeeld worden als onbetrouwbaar, gevaarlijk of zelfs als misbruik.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!