Places logo
Menu

Places Antwoordservice: bedrijven in de computerbranche

Places Antwoordservice: bedrijven in de computerbranche

De telefonische bereikbaarheid van veel bedrijven laat te wensen over, zo blijkt uit onderzoek van Telefoonboek.nl. Onder meer groothandels, schoonheidssalons, kapsalons en bedrijven in de toeristische sector zijn met regelmaat niet goed telefonisch bereikbaar. Places.nl gaat vandaag in op de telefonische bereikbaarheid van bedrijven in de computerbranche.

Beoordelingen Telefoonboek.nl

Alle Nederlandse bedrijven in de computerbranche worden op Telefoonboek.nl vermeld. Het gaat dan om computerbedrijven, zoals computerreparatiebedrijven en groothandels in ICT-apparatuur. Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen aangeven of het hen gelukt is om een bedrijf telefonisch te bereiken. Uit onderzoek blijkt echter dat veel computerbedrijven de telefoon niet opnemen. Bezoekers hebben inmiddels meer dan 3000 bedrijven in de computerbranche beoordeeld. Uit de cijfers blijkt dat in Zeeland de beste telefonische bereikbaarheid is: bij slechts 1,6% van de Zeeuwse computerbedrijven hadden bezoekers aangegeven dat telefonisch contact niet gelukt was. Maar helaas is het niet in elke regio zo goed gesteld. Dat zien we bijvoorbeeld als we kijken naar bedrijven in de computerbranche in de provincie Zuid-Holland. Bij maar liefst 19.6% van de beoordeelde computerbedrijven in deze regio werd één of meerdere keren de telefoon niet aangenomen. computers_telefoons

Voorkom overstappen

Dat de telefoon niet wordt opgenomen is vervelend voor bellende klanten, maar kan daarnaast ook serieuze gevolgen hebben. Mist u geregeld oproepen, dan is de kans groot dat u klanten misloopt. Uit een ander onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt namelijk dat één op de vier bij geen gehoor kiest voor de concurrent. En dus lopen onbereikbare computerbedrijven (potentiële) klanten mis. Gelukkig is hiervoor een simpele oplossing: de Places Antwoordservice. Met de Places Antwoordservice mist u geen gesprekken meer. Bent u in gesprek met een klant, of net even bezig met een computerreparatie? Dan schakelt u uw gesprekken door en worden uw inkomende gesprekken beantwoord door de Places Antwoordservice. U stelt zelf het script in en bepaalt dus precies hoe onze telefonistes de telefoon opnemen. Na het gesprek ontvangt u een samenvatting van het gesprek, zodat u hiermee aan de slag kunt wanneer het u uitkomt. U kunt nu de Places Antwoordservice gedurende 30 dagen gratis uitproberen. Zo ervaart u tijdelijk zonder kosten het gemak van deze service. Heeft u advies of meer informatie nodig? Bel dan naar 024 - 3506953 en laat u informeren door een van onze adviseurs.Wij helpen u graag uw telefonische bereikbaarheid te verbeteren!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!