Places logo
Menu

Wordt u al beter gevonden op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl?

Wordt u al beter gevonden op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl?

Om uw bedrijf zo goed mogelijk vindbaar te laten zijn op het internet heeft u aantal mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om te proberen om precies te voldoen aan de voorwaarden die Google stelt voor een optimale ranking. Wat soms vergeten wordt is dat Telefoonboek.nl een van de grootste bedrijvengidsen in Nederland is. Als personen op zoek gaan naar uw bedrijf is de kans dus heel groot dat zij bij Telefoonboek.nl beginnen met zoeken. In deze blog legt Places.nl u uit hoe u het beste vindbaar bent.

Betaald pakket Telefoonboek.nl

Als u een gratis account heeft op Places.nl, dan toont u kosteloos uw contactgegevens en een telefoonnummer. Ook toont u een bedrijfsomschrijving, social media links, uw openingstijden, dichtstbijzijnde parkeergelegenheid en bovendien ook de betalingsmogelijkheden bij uw bedrijf. Maar uw vindbaarheid kan beter. Daarom is er bij Places een aantal mogelijkheden om een advertentiepakket te activeren. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, kunt u gebruik maken van een aantal plaatsen of zoekwoorden waarbij u hoger in de zoekresultaten verschijnt. Zo kunt u al uw concurrenten te slim af zijn! Als u kiest voor aan advertentiepakket via Places.nl wordt uw bedrijf beter weergegeven op Telefoonboek.nl en draagt u bij aan uw online vindbaarheid in het algemeen.

Openingstijden.com

Als u een pakket afsluit bij Places.nl worden uw gegevens niet alleen beter weergegeven via Telefoonboek.nl, maar zult u ook eerder gevonden worden via Openingstijden.com. Openingstijden.com is de grootste website als het gaat om de openingstijden van bedrijven. Het is een groot voordeel als u ook via Openingstijden.com vindbaar bent. Door een advertentiepakket bij Places.nl te activeren, slaat u dus twee vliegen in een klap. Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en samen met een van onze medewerkers bekijken welke optie het beste is voor uw bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.places.nl of bel met 024-3555299. Onze medewerkers helpen u graag optimaal te adverteren!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!