Places logo
Menu

Begin uw eigen antwoordservice

Begin uw eigen antwoordservice

Goede telefoonservice is ontzettend belangrijk. Nieuwe klanten gaan naar de concurrent wanneer ze het bedrijf niet aan de lijn krijgen, en de mate van service bepaalt daarnaast of bestaande klanten blijven. Natuurlijk kunnen drukke ondernemers niet altijd de telefoon beantwoorden. Gelukkig biedt een antwoordservice dan uitkomst. Places.nl vertelt u in deze blog hoe u zelf met uw eigen telefoonservice kunt beginnen.

Onderdelen

Het beantwoorden van de telefoon wordt een stuk professioneler met overzichtelijke software en hoge gesprekskwaliteit. Het scherm wat de call agent te zien krijgt, bestaat uit vier onderdelen. Als eerste de zin waarmee wordt opgenomen en een keuzemenu met het onderwerp van het telefoontje. Verder een vak om de contactgegevens en een verslag van het gesprek in te vullen en een aantal links waar de gespreksgeschiedenis en antwoorden op makkelijke vragen te vinden zijn. Ook is er de mogelijkheid om klanten in bepaalde gevallen door te verbinden met een werknemer.

Makkelijk

Het handige aan de software van Places, is dat van elk telefoontje een bericht wordt achtergelaten. Die berichten worden opgeslagen, zodat de verschillende call agents direct weten waar het over gaat en de klant het verhaal niet steeds opnieuw hoeft te doen. De antwoordservice bespaart enorm veel tijd, omdat makkelijke vragen in het script worden opgenomen en daardoor direct beantwoord kunnen worden. Daarnaast bepaalt de ondernemer zelf welke telefoontjes hij aanneemt en wanneer hij terugbelt.

Dashboards

Naast het overzichtelijke belscherm voor uw call agents, heeft de software van Places ook een dashboard voor uzelf en uw klanten, waarin u het aantal gesprekken, de gespreksgeschiedenis en het factuuroverzicht kunt vinden. Via het dashboard kan de klant het script ook altijd aanpassen, met bijvoorbeeld een melding over een werknemer die met vakantie is of extra instructies.

Heeft u interesse in het starten van een eigen telefoonservice of heeft u vragen? Bel dan vrijblijvend met 024 - 3506953 of klik hier voor een eerste impressie. Wilt u een antwoordservice inschakelen voor uw eigen bedrijf? Hier leest u hoe het werkt.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!