Places logo
Menu

Bedrijfsvermelding van de maand: 4-Locks B.V.

Bedrijfsvermelding van de maand: 4-Locks B.V.

Iedere maand interviewen we een MKB-bedrijf met een bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl. We geven het bedrijf even extra aandacht. Het verhaal van één bedrijf kan u als MKB'er namelijk inzicht geven in de mogelijkheden rondom uw onderneming. Deze maand staat het bedrijf 4-Locks uit Haarlem centraal.

Even voorstellen...

4-Locks houdt zich vanaf dag éénbezig met het vervangen en herstellen van sloten en is daarnaast beveiligingsspecialist. De onderneming werd tien jaar geleden als eenmanszaak opgericht. Vijf jaar later ging de eenmanszaak over in een B.V. Inmiddels heeft 4-Locks vijf gecertificeerde monteurs in dienst en beschikt de onderneming zelfs over een eigen winkel in Haarlem. Wij spraken met Pierre Duindam, die zich al enkele jaren ontfermtover de personeelszaken, over de kwaliteiten van 4-Locks.

Service op hoog niveau

Volgens Pierre Duindam is er een duidelijke reden waardoor 4-Locks een succesvolle onderneming is: 'Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door de service die wij bieden, dit maakt 4-Locks uniek'. Want service staat bij dé slotenspecialist van regio Noord-Holland inderdaad in een hoog vaandel. 24 uur per dag en 7 dagen in de week staan de gecertificeerde monteurs van 4-Locks ter beschikking. Eén telefoontje en binnen een half uur staan de experts op de stoep bij mensen die zichzelf hebben buitengesloten. 'Wij geven niet op voordat de klant het huis binnen is en alles netjes is opgeruimd', aldus Pierre Duindam.

'Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door de service die wij bieden, dit maakt 4-Locks uniek'.

4-locks-auto

Beveiligingsspecialist

Niet alleen de goede service van 4-Locks heeft gezorgd voor een groei in het bedrijf en daarmee een grote klantenkring. De sloten van 4-Locks zijn namelijk in het bezit van een politiekeurmerk wat betekent dat de sloten zeer inbraakveilig zijn. 4-Locks is hiermee erkend specialist in het beter beveiligen van woningen en bedrijven. Pierre Duindam is erg trots op het keurmerk: 'Als je dit keurmerk ontvangt betekent dit ook dat je goede service biedt, je interne organisatie goed is en je personeel goed is opgeleid'.

Speciaalzaak in Haarlem

De winkel van 4-Locks is eveneens gevestigd in Haarlem en adviseert op het gebied van sleutels en sloten. De 4-Locks winkelkan daarnaast alle soortensleutels maken, iets wat volgens Pierre Duindam niet vaak voorkomt. 'Wij hebben contracten met alle leveranciers waardoor zelfs autosleutels geen uitzondering zijn. Ook verkopen wij kluizen die tegen een stootje kunnen en een hoge verzekeringswaarde hebben ten opzichte van de Nederlandse bouwmarkten'. Voor het huren van lockers voor evenementen en vergaderingen bent u bij 4-Locks ook aan het juiste adres. Het is wat Telefoonboek betreft duidelijk dat achter deze onderneming een sloten- en beveiligingsspecialist in de brede zin van het woord schuilgaat. Dit was dan ook de reden om het MKB-bedrijf deze maand eens extra uit te lichten. Pierre Duindam: 'Iedereen is vanharte welkom om eens langs te komen in onzewinkel'.

winkel-4-locks

Telefoonboek en 4-Locks B.V.

4-Locks adverteert niet alleen op Telefoonboek.nl. De onderneming investeert bijvoorbeeld ook in andere bedrijvengidsen en Google AdWords. Maar hoe bevalt de samenwerking met Telefoonboek.nl eigenlijk? 'Vanaf dag één is de samenwerking met Telefoonboek meer dan prettig. Je hebt je eigen contactpersoon waar je met al je vragen terecht kunt, wat het vertrouwd maakt. Wijzigingen worden daarnaast snel en accuraat doorgevoerd. Daarnaast is het erg handig dat je ook zelf met je bedrijfsvermelding aan de slag kunt', aldus Pierre Duindam.

'Online marketing is niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving'

Een laatste advies

Volgens Pierre Duindam moet ondernemend Nederland niet te huiverig zijn om te investeren in online marketing: 'Online marketing is niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Het is mooi dat Telefoonboek in deze tijd van crisis daarom tarieven aanbiedt, die het online adverteren voor ieder bedrijf eenstuk aantrekkelijker maken'.

logo4-Locks B.V. Soendaplein 35 2023TT Haarlem www.4-locks.nl

Bekijk de bedrijfsvermelding van 4-Locks B.V. op Telefoonboek.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!