Menu

Uw bedrijf altijd bereikbaar met de telefoondienst van Places

  • Places neemt de telefoon voor u op als u daar geen tijd voor heeft
  • Ervaren en deskundige telefonistes nemen de telefoon op volgens uw belscript
  • Probeer 30 dagen gratis, deze proefperiode stopt automatisch
  • 300.000 telefoongesprekken afgehandeld
  • 24/7 telefoondienst voor uw bedrijf
  • Gespreksverslag per e-mail

Mis geen telefoontje meer met de telefoondienst van Places

Bekijk hier of een telefoondienst bij uw bedrijf past

Dirk Lentjes
Places Antwoordservice

Hoe werkt de telefoondienst van Places?

Een slechte telefonische bereikbaarheidheid is schadelijk voor het imago van uw bedrijf. Klanten verwachten namelijk dat u altijd voor hen klaar staat. Met de telefoondienst van Places hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het mislopen van telefoontjes. Places heeft call-agents opgeleid om de telefoon aan te nemen voor u, zodat uw klanten niet in de gaten hebben dat ze spreken met een externe telefoondienst. Wij staan klanten vriendelijk te woord en handelen het gesprek af volgens uw belscript. Wij beantwoorden vragen van klanten en tevens kunnen we gesprekken doorverbinden naar medewerkers binnen uw bedrijf. Na afloop van het gesprek ontvangt u een e-mail met daarin het gespreksverslag.


"Bij Places Antwoordservice staan we uw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens uw belscript, zodat wij uw klanten helpen precies zoals u dat zelf ook zou doen"

Kiki - Telefoniste Places

"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voor u aan te nemen"

Lynn - Telefoniste Places

"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag is anders en dat maakt het zo leuk"

Ellen - Telefoniste Places
"Wij gebruiken de telefoondienst van Places al jaren en zijn dik tevreden. Met de telefoondienst zijn we 24/7 bereikbaar en wordt de telefoon altijd opgenomen precies zoals wij dat zelf ook zouden doen."
Diks auto verhuur