Online Doorschakelen

Bij Online is doorschakelen heel eenvoudig! Kijk hieronder welke stappen moeten worden ondernomen.

Bij Online is doorschakelen heel eenvoudig! Kies hieronder de doorschakelcode naar keuze. Zodra u deze doorschakelcode in combinatie met het doorschakelnummer heeft geactiveerd op uw toestel is uw antwoordservice actief.

Mocht het doorschakelen met deze informatie alsnog niet lukken, neem dan contact op met onze servicedesk: 024 – 3555 299. Zij helpen u graag verder!

Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
*21*tel. nummer#
#21#
Geen gehoor
*61*tel.nummer#
#61#
Geen bereik
-
-
In gesprek
*67*tel.nummer#
#67#
Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
*21*tel. nummer#
#21#
Geen gehoor
*61*tel.nummer#
#61#
Geen bereik
-
-
In gesprek
*67*tel.nummer#
#67#
Voicemail aan/uitzetten is mogelijk door te bellen naar 1233

Probeer gratis

Met eenvoudig doorschakelen naar Places Antwoordservice staat u altijd al uw klanten persoonlijk te woord. Probeer Places Antwoordservice 30 dagen gratis. Deze proefperiode stopt automatisch.


Online Doorschakelen

Online biedt als provider meerdere opties voor het doorschakelen van uw telefoon. Naast direct doorschakelen en doorschakelen bij geen gehoor, biedt Online ook de optie om door te schakelen bij in gesprek.

Naast direct doorschakelen kunt u kiezen om door te schakelen wanneer u de oproep na 20 sec. nog niet heeft kunnen beantwoorden. Zo heeft u de kans de oproep nog aan te nemen, voordat deze doorgeschakeld wordt naar een ander telefoonnummer of een antwoordservice. Bij Online is het ook mogelijk door te schakelen wanneer u in gesprek bent.

Lukt het doorschakelen met deze informatie niet? Neem dan contact op met onze servicedesk. Zij helpen u graag verder!


  • 24/7 bereikbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Getrainde telefonistes
  • Persoonlijk script
  • Direct notificatie via e-mail

Aangezien één op de vier klanten bij geen gehoor overstapt naar een concurrent, is telefonische bereikbaarheid voor bedrijven van groot belang. Om met uw bedrijf altijd optimaal telefonisch bereikbaar te zijn, is doorschakelen naar Places Antwoordservice een ideale uitkomst.