Simpel Doorschakelen

Bij Simpel is doorschakelen heel eenvoudig! Kijk hieronder welke stappen moeten worden ondernomen.

Bij Simpel is doorschakelen heel eenvoudig! Kies hieronder de doorschakelcode naar keuze. Zodra u deze doorschakelcode in combinatie met het doorschakelnummer heeft geactiveerd op uw toestel is uw antwoordservice actief.

Mocht het doorschakelen met deze informatie alsnog niet lukken, neem dan contact op met onze servicedesk: 024 – 3555 299. Zij helpen u graag verder!

Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
**21*tel. nummer#
##21#
Geen gehoor
**61*tel.nummer#
##61#
Geen bereik
**62*tel.nummer#
##62#
In gesprek
**67*tel.nummer#
##67#
Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
**21*tel. nummer#
##21#
Geen gehoor
**61*tel.nummer#
##61#
Geen bereik
**62*tel.nummer#
##62#
In gesprek
**67*tel.nummer#
##67#
Doorschakelen met Simpel is voornamelijk toestelafhankelijk. Neem voor meer informatie contact op met onze servicedesk.

Probeer gratis

Met eenvoudig doorschakelen naar Places Antwoordservice staat u altijd al uw klanten persoonlijk te woord. Probeer Places Antwoordservice 30 dagen gratis. Deze proefperiode stopt automatisch.


Simpel Doorschakelen

Als klant van Simpel is doorschakelen van binnenkomende oproepen naar een andere lijn afhankelijk van uw toestel. De mogelijkheid om door te schakelen naar een andere lijn zou in uw toestel zelf moeten staan en kunt u het beste op deze manier instellen. U kunt er ook voor kiezen één van de verschillende codes te activeren. Deze staan vermeld in onderstaande tabel.

Doorschakelen naar een ander nummer doet u wanneer u bijvoorbeeld niet altijd bereikbaar bent, of wanneer u geen oproep wilt missen. U kunt er dan voor kiezen om de oproep direct door te schakelen, na een aantal seconden of wanneer u geen gehoor krijgt. Welke optie het beste bij u past, is afhankelijk van uw eigen bereikbaarheid.

Mocht vragen hebben over het doorschakelen, dan helpen de medewerkers van onze service desk u graag verder met de instellingen van uw toestel.


  • 24/7 bereikbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Getrainde telefonistes
  • Persoonlijk script
  • Direct notificatie via e-mail

Aangezien één op de vier klanten bij geen gehoor overstapt naar een concurrent, is telefonische bereikbaarheid voor bedrijven van groot belang. Om met uw bedrijf altijd optimaal telefonisch bereikbaar te zijn, is doorschakelen naar Places Antwoordservice een ideale uitkomst.