KPN Doorschakelen

Bij KPN is doorschakelen heel eenvoudig! Kijk hieronder welke stappen moeten worden ondernomen.

Bij KPN is doorschakelen heel eenvoudig! Kies hieronder de doorschakelcode naar keuze. Zodra u deze doorschakelcode in combinatie met het doorschakelnummer heeft geactiveerd op uw toestel is uw antwoordservice actief.

Mocht het doorschakelen met deze informatie alsnog niet lukken, neem dan contact op met onze servicedesk: 024 – 3555 299. Zij helpen u graag verder!

Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
**21*tel. nummer#
##21#
Geen gehoor
**61*tel.nummer#
##61#
Geen bereik
**62*tel.nummer#
##62#
In gesprek
**67*tel.nummer#
##67#
Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
*21*tel. nummer#
#21#
Geen gehoor
*61*tel.nummer#
#61#
Geen bereik
*62*tel.nummer#
#62#
In gesprek
*67*tel.nummer#
#67#
Belt u via ISDN? Dan kunt u direct doorschakelen met *210*tel.nummer# en dit uitschakelen met #210#.
Wilt u bij geen gehoor doorschakelen? Dan doet u dit met de volgende code *610*tel.nummer#. Uitschakelen gebeurt met #610#.

Probeer gratis

Met eenvoudig doorschakelen naar Places Antwoordservice staat u altijd al uw klanten persoonlijk te woord. Probeer Places Antwoordservice 30 dagen gratis. Deze proefperiode stopt automatisch.


KPN Doorschakelen

Met KPN als provider zijn er verschillende mogelijkheden voor het doorschakelen van uw telefoon. Zo kunt u uw telefoon direct doorverbinden naar een ander telefoonnummer, bijvoorbeeld naar dat van een antwoordservice.

Ook kunt u ervoor kiezen om door te schakelen wanneer een binnenkomende oproep na 4 of 5 belsignalen niet is aangenomen. Zo heeft u de gelegenheid om zelf de telefoon aan te nemen en hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u het telefoontje alsnog mist. KPN biedt tevens opties voor het doorschakelen van uw telefoon wanneer u in gesprek bent of tijdelijk geen bereik heeft. Op deze manier zorgt u ervoor dat u nooit een oproep mist. Ook doorverbinden via ISDN is mogelijk.

Mocht het doorschakelen met de informatie op deze pagina alsnog niet lukken, kunt u altijd contact opnemen met onze service medewerkers. Zij helpen u graag verder!


  • 24/7 bereikbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Getrainde telefonistes
  • Persoonlijk script
  • Direct notificatie via e-mail

Aangezien één op de vier klanten bij geen gehoor overstapt naar een concurrent, is telefonische bereikbaarheid voor bedrijven van groot belang. Om met uw bedrijf altijd optimaal telefonisch bereikbaar te zijn, is doorschakelen naar Places Antwoordservice een ideale uitkomst.