Ziggo Doorschakelen

Bij Ziggo is doorschakelen heel eenvoudig! Kijk hieronder welke stappen moeten worden ondernomen.

Bij Ziggo is doorschakelen heel eenvoudig! Kies hieronder de doorschakelcode naar keuze. Zodra u deze doorschakelcode in combinatie met het doorschakelnummer heeft geactiveerd op uw toestel is uw antwoordservice actief.

Mocht het doorschakelen met deze informatie alsnog niet lukken, neem dan contact op met onze servicedesk: 024 – 3555 299. Zij helpen u graag verder!

Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
*21*tel.nummer#
##21#
Geen gehoor
**61*tel.nummer#
##61#
Geen bereik
**62*tel.nummer#
##62#
In gesprek
**67*tel.nummer#
##67#
Soort doorschakeling
Activeren
Stopzetten
Direct
*21*tel.nummer#
##21#
Geen gehoor
-
-
Geen bereik
-
-
In gesprek
-
-
Bij Ziggo is alleen direct doorschakelen mogelijk. Voor meer info neemt u contact op met onze servicedesk.

Probeer gratis

Met eenvoudig doorschakelen naar Places Antwoordservice staat u altijd al uw klanten persoonlijk te woord. Probeer Places Antwoordservice 30 dagen gratis. Deze proefperiode stopt automatisch.


Ziggo Doorschakelen

Met Ziggo als provider is het heel gemakkelijk om uw oproepen door te schakelen naar een ander telefoonnummer. Zo kunt u uw telefoonnummer bijvoorbeeld doorschakelen naar uw eigen mobiele nummer, uw privé nummer of een antwoordservice.

Om uw telefoonnummer door te verbinden naar een andere lijn voert u het telefoonnummer, inclusief code, in waar u naartoe door wilt schakelen. U dient dan te wachten op de bevestiging, waarna u de verbinding kunt verbreken.

Het doorschakelen van uw telefoonnummer is handig wanneer u niet altijd bereikbaar bent of in staat om de telefoon aan te nemen. Door uw nummer te verbinden aan een Antwoordservice hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw bereikbaarheid.

Mocht u toch nog vragen hebben over het doorverbinden naar andere telefoonnummers, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.


  • 24/7 bereikbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Getrainde telefonistes
  • Persoonlijk script
  • Direct notificatie via e-mail

Aangezien één op de vier klanten bij geen gehoor overstapt naar een concurrent, is telefonische bereikbaarheid voor bedrijven van groot belang. Om met uw bedrijf altijd optimaal telefonisch bereikbaar te zijn, is doorschakelen naar Places Antwoordservice een ideale uitkomst.