Places logo
Menu

Zuid-Hollandse telefoonwinkels slechtst beoordeeld

Zuid-Hollandse telefoonwinkels slechtst beoordeeld

Van alle Nederlandse bedrijven in de telecombranche worden telefoonwinkels in Zuid-Holland, in vergelijking met andere provincies, het slechtst beoordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van Telefoonboek.nl naar de gemiddelde beoordeling van ondernemingen die op de website worden vermeld.

Zuid-Holland

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse bedrijven, zoals beautybedrijven, bouwbedrijven en telefoonwinkels vermeld. Bezoekers kunnen hierbij bedrijven op een schaal van één tot tien beoordelen op algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding. Van de beoordeelde ondernemingen in de telecombranche heeft maar liefst 28% van de bedrijven in de categorie "telefoonwinkel" een gemiddelde beoordeling van onder de 5.

Uit onderzoek blijkt dat telefoonwinkels in de provincie Zuid-Holland het slechtst worden beoordeeld. Van de slecht beoordeelde bedrijven is circa 19% gevestigd in de provincie Zuid-Holland.

Verlies van omzet

Een lage online beoordeling door consumenten blijft niet zonder directe gevolgen voor deze bedrijven. "Beoordelingen van anderen worden steeds belangrijker, zeker in ons huidige digitale tijdperk. Beoordelingen zijn een waardevol middel om klantfeedback in te winnen, maar kunnen ook potentiële klanten afschrikken indien deze laag zijn", stelt Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl. "In Zuid-Holland ligt het aantal slecht beoordeelde telefoonwinkels opvallend hoog. Deze telefoonwinkels doen er goed aan deze feedback om te zetten in actiepunten, in het belang van de omzet."

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!