Places logo
Menu

Zorgeloos de Olympische Spelen bekijken en tegelijkertijd ondernemen?

Zorgeloos de Olympische Spelen bekijken en tegelijkertijd ondernemen?

De Olympische Spelen zijn gestart! Tot en met 16 augustus kunt u genieten van ruim 11.000 atleten die in totaal 28 sporten uitoefenen. Een kleine greep uit deze sporten zijn judo, kanovaren, paardrijden, schoonspringen, atletiek, zwemmen en voetbal. Tussen deze 28 sporten zit vast een wedstrijd die u niet wilt missen. Op dat moment wilt u zich natuurlijk geheel focussen op uw tv en niet uw bedrijf. En wat is er nu handiger dan een service die voor u de telefoon aanneemt? Places Antwoordservice staat voor u klaar!

24/7 bereikbaar

Klanten willen graag, het liefst de hele dag, te woord gestaan worden. Klanten die niet snel geholpen worden, en uw bedrijf dus niet aan de lijn krijgen, stappen vaak over naar een concurrent. Places Antwoordservice biedt een 24/7 service aan, waardoor uw bedrijf dag en nacht bereikbaar is. Dus zit u in een vergadering, wordt u buiten uw openingstijden gebeld of bent u helemaal gefocust op de Olympische voetbal finale? Dan staan de medewerkers van Places Antwoordservice uw (potentiële) klanten graag te woord.

Hoe werkt het?

Maar wat zegt de medewerker dan precies? Hoe neemt hij of zij de telefoon op? Dat bepaalt u zelf! Door middel van een persoonlijk script wordt de telefoon opgenomen. U bepaalt zelf wat er in dit script komt te staan. Ook kunt u kiezen of er enkel een boodschap wordt achtergelaten of dat een klant ook doorverbonden kan worden. Na elk gesprek ontvangt u een samenvatting van het gesprek. U kunt dan zelf bepalen of u meteen actie onderneemt of dat u een klant terug belt op een moment dat het u uitkomt. Uiteraard zijn onze medewerkers getraind en beantwoorden ze uw telefoontjes op professionele wijze.

Wilt u deze week de beachvolleybaldames zien, of de finale van het wielrennen of marathonzwemmen? Neem dan vandaag nog contact op met onze servicedesk via 024 - 3555 299!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!