Places logo
Menu

Zoek en vind: het informatienummer van Telefoonboek.nl

Zoek en vind: het informatienummer van Telefoonboek.nl

Op zoek naar een telefoonnummer, maar kunt u het zelf niet vinden? Of bevindt u zich in de auto onderweg naar een vergadering en bent u niet in staat om een nummer op te zoeken? Maak dan gebruik van het informatienummer van Telefoonboek.nl. Lees meer in deze blog van Places.nl.

Het Telefoonboek informatienummer

Het 0900-1822 informatienummer (0,90 p/m) van Telefoonboek.nl is elke werkdag geopend, zeven dagen per week. Onze telefonistes staan voor u klaar om vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het weer, files, wegwerkzaamheden, openingstijden, contactgegevens en vluchtnummers. U kunt bellen vanaf een mobiele of vaste telefoon, en in één gesprek kunt u zoveel vragen stellen als u wilt.Telefoonboek.nl werkt niet met lange keuzemenu's of spraakcomputers waardoor u altijd een persoon aan de lijn krijgt.

Is uw bedrijf telefonisch goed bereikbaar?

Bent u ondernemer? Wist u dat veel klanten naar 0900-1822 bellen om in contact te komen met een bedrijf? Uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt helaas dat veel bedrijven telefonisch slecht bereikbaar zijn: van de 150.000 bedrijven neemt 60% van de ondernemingen de telefoon niet op. Een slechte bereikbaarheid kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf, bijvoorbeeld verlies van klanten.

Places Antwoordservice

Door gebruik te maken van een antwoordservice vergroot u als ondernemer uw telefonische bereikbaarheid. Places.nl biedt u met de Places Antwoordservice de mogelijkheid om optimaal telefonisch bereikbaar te zijn. Onze antwoordservice biedt een persoonlijke assistente op afstand.De Places Antwoordservice is 80 uur per week bereikbaar, waardoor u doordeweeks van 08:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur geen gesprek meer hoeft te missen. Uw gesprekken worden professioneel afgehandeld en uw klanten hangen met een tevreden gevoel op. Om kennis te maken met deze dienst biedt Places.nl een gratis en vrijblijvend proefpakket aan, waarvan u 30 dagen lang kunt profiteren. Wilt u zelf ervaren hoe de Places Antwoordservice de telefoon aanneemt? Bel dan 024-2031007 voor een voorbeeldgesprek, of probeer de Places Antwoordservice direct gratis! U kunt dan vrijblijvend gebruik maken van een proefperiode van 30 dagen. Daarna vindt een evaluatiemoment plaats en kunt u ervoor kiezen om door te gaan met een van onze Antwoordservice pakketten.

Meer informatie over onze Places Antwoordservice, informatienummerof over bijvoorbeeld een gratis bedrijfsvermelding? Neem gerust contact op met onze Servicedesk via het telefoonnummer 024-3555299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!