Places logo
Menu

Zo worden restaurants in Gelderland beoordeeld en hier kunt u het best dineren

Zo worden restaurants in Gelderland beoordeeld en hier kunt u het best dineren

Gelderland is naar oppervlakte de grootste provincie in Nederland en heeft veel te bieden: veel natuur om te wandelen en leuke steden voor een dagje weg. Wanneer u een dag op pad gaat in Gelderland, is het leuk om 's avonds ook een hapje buiten de deur te eten. Op zoek naar een restaurant in de buurt? Places Nieuws zocht voor u uit hoe restaurants in Gelderland beoordeeld worden door klanten én waar u het beste een hapje kunt gaan eten.

Onderzoek

Telefoonboek.nl is een online bedrijvengids waar bezoekers naast het vinden van bedrijfsinformatie een beoordeling kunnen achterlaten. In totaal zijn er 598 beoordelingen gegeven voor restaurants in Gelderland. Deze beoordelingen kunnen zowel voldoende (cijfer van 6 of hoger) als onvoldoende (lager dan een 6) zijn. In totaal zijn er 429 voldoendes gegeven. Dit betekent dat de er over de meeste restaurants positief wordt gesproken. Er zijn 170 onvoldoendes gegeven. Gemiddeld scoren de restaurants een 7,6.

Positieve beoordelingen

De meeste klanten zijn tevreden over het restaurant dat zij bezocht hebben. Gemiddeld ontvingen de restaurants die met een voldoende beoordeeld waren een 9,4 van klanten. Klanten waarderen met name de kwaliteit van het eten en vriendelijk personeel. Daarnaast is een lage prijs ook mooi meegenomen. Ook de sfeer van het restaurant kan bepalend zijn voor de ervaring van de klant.

"Het eten was super, de bediening was heel goed, het restaurant heeft een mooie en gezellige uitstraling. We hebben er nog lang over gesproken. Ga zo door!" - Beoordeling op Telefoonboek.nl

"Gezellige eigenaar, aardig personeel. Goede prijzen en lekker eten!" - Beoordeling op Telefoonboek.nl

Negatieve beoordelingen

Helaas zijn er ook restaurants die minder goed scoren bij klanten. Het gemiddelde cijfer van de onvoldoendes is dan ook erg laag, een 3,1. Klanten zijn ontevreden als het personeel onvriendelijk is, als zij lang moeten wachten of als het eten niet naar wens is.

"Gewoon slecht. Sla verlept, vlees slecht, weinig groente, slechte service, vies bestek en glas (..) zou niet mogen bestaan."- Beoordeling op Telefoonboek.nl.

Goed beoordeelde restaurant

Voordat u een bezoek brengt aan een restaurant kan het verstandig zijn om ervaringen van andere klanten te lezen. Deze ervaringen kunnen u helpen een goede avondmaaltijd te kiezen in Gelderland. Op basis van 21 beoordelingen ontvangt Brasserie-Restaurant Korderijnk in Twello een 10. Op basis van Google Reviews ontvangt het bedrijf een 4,4/5 op basis van 147 reviews. Zij bieden een Italiaans menu en een à la carte menu. De plek om te dineren wanneer u in de buurt van Twello bent!

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!