Places logo
Menu

Zin in een lekker ijsje? Ontdek de best beoordeelde ijssalons van deze zomer

Zin in een lekker ijsje? Ontdek de best beoordeelde ijssalons van deze zomer

Met zeker 52 zomerse dagen hebben we dit jaar de warmste zomer ooit gehad in Nederland. Tijdens de warme dagen zoeken veel mensen verkoeling, bijvoorbeeld in de vorm van een ijsje. Door de hittegolf waren de ijsjes in de supermarkt regelmatig uitverkocht. Gelukkig zijn er veel ijssalons waar je terecht kan voor een heerlijke ijsje. Maar bij welke ijssalons kun je deze zomer het lekkerste ijs kopen? Telefoonboek.nl heeft uitgezocht waar bezoekers deze zomer het lekkerste ijs kochten

Onderzoek Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen mensen terecht voor contactinformatie van bedrijven. Naast contactinformatie kunnen bezoekers de bedrijven beoordelen met een cijfer tussen de 1 en 10 en een geschreven review. De beoordeling is gebaseerd op de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding van een bedrijf. Op basis van deze beoordelingen zijn de twee best beoordeelde ijssalons gekozen.

De beste ijssalon

De grote winnaar is volgens de bezoekers van Telefoonboek.nl Josy's Ice Cream Bar in Amersfoort. De ijssalon scoort een 8,9 op basis van 46 verschillende beoordelingen. Bij deze ijssalon kun je terecht voor sorbet en roomijs. Met roomijs worden lekkere klassiekers en bijzondere smaken gemaakt, zoals Likeur 43, Jilicious Red Velvet en Karamel zeezout. Op Google Reviews reageren ijsliefhebbers ook heel positief op de ijsbar. Josy's Ice Cream Bar wordt daar beoordeeld met 4,6 van de 5 sterren op basis van 78 reviews.

Tweede plaats

IJssalon Dolomiti uit Bussum wordt ook goed beoordeeld, op basis van de beoordelingen op Telefoonboek.nl krijgt deze ijssalon een 8,1 en staat daarmee op de tweede plaats. Dolomiti IJssalon is gespecialiseerd in ambachtelijk Italiaans ijs. De ijssalon verkoopt ijs in onder andere de smaken meloen, aardbei, mandarijn en peer. Opvallende seizoenssmaken zijn bloedsinaasappel, pompoen en kastanje. De ijssalon maakt zelfs spaghetti en tagliatelle ijs, terwijl dit in Nederland nog vrij onbekend is. Op Google wordt de salon ook goed beoordeeld. De ijssalon krijgt namelijk 4,8 van de 5 sterren op basis van 149 reviews.

Websites ijssalons

Als je nog niet zeker weet welke ijssalon je wilt bezoeken deze zomer, is het aan te raden om op internet te kijken welke soorten ijs een salon verkoopt. Daarvoor is het echter nodig dat de ijssalon daadwerkelijk een website heeft. Dat is niet altijd het geval. Ook ijssalons die wel een werkende website hebben, houden vaak geen rekening met bezoekers die de website via hun smartphone bezoeken. Uit onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt namelijk dat 69% van de onderzochte websites van ijssalons niet goed te bekijken zijn op een telefoon.

Hierdoor kan het zijn dat sommige informatie niet zichtbaar is. Peter, manager van Places Websites denkt dat dit een verbeterpunt is voor ijssalons.


Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!