Places logo
Menu

Zeeuwse computerbranche telefonisch best bereikbaar

Zeeuwse computerbranche telefonisch best bereikbaar

Van alle Nederlandse bedrijven in de computerbranche zijn die in Zeeland, in vergelijking met andere provincies, telefonisch het best bereikbaar. Dit blijkt uit een onderzoek van Telefoonboek.nl naar de telefonische bereikbaarheid van computerbedrijven. zoals computerreparatie bedrijven en groothandels in ict apparatuur.

Zuid-Holland

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse computerbedrijven vermeld en bezoekers kunnen hier aangeven of ze de betreffende bedrijven telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 3000 beoordeelde bedrijven in de computerbranche zijn die in Zeeland telefonisch het best bereikbaar. Van de beoordeelde computerbedrijven werd bij slechts 1,6% aangegeven dat een Zeeuws computerbedrijf niet te bereiken was. Uit het onderzoek blijkt tevens dat computerbedrijven in de provincie Zuid-Holland het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. 19,6% van de beoordelingen geeft aan bij belpogingen naar computerbedrijven in deze provincie geen gehoor te hebben gekregen.

Overstap naar concurrent

De telefonische onbereikbaarheid van deze bedrijven blijft niet zonder directe gevolgen. Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare computerbedrijven een aardig aantal potentiële klanten mis." kaart-nederland-computerbrache

Laat geen enkele klant onbeantwoord, want één op de vier stapt over naar de concurrent bij geen gehoor.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!