Places logo
Menu

Winkels kantoorartikelen in Groningen het beste bereikbaar

Winkels kantoorartikelen in Groningen het beste bereikbaar

Schrijfwaren, printpapier, brievenbakken en perforators: dit is slechts een gedeelte van de kantoorartikelen die dagelijks binnen een bedrijf gebruikt worden. Iedereen gaat er vanuit dat het klaar ligt, maar als de producten er niet zijn kan dit erg vervelend zijn. Voor een goede voorraad van kantoorartikelen kunt u naar verschillende winkels gaan. Om vooraf te checken of de producten in de winkel wel op voorraad zijn, is het prettig om te bellen. Maar zijn de winkels telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het voor u uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 566 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Kantoorartikelen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 32 winkels het geval, hetgeen neerkomt op 5,6% van de gevallen. Dat betekent dat 94,4% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van winkels in kantoorartikelen per provincie valt op dat Drenthe het hoogste percentage slecht bereikbare winkels heeft. Daar is 23% van de winkels niet goed bereikbaar. Daarmee is er in die provincie dus ruimte voor verbetering. Groningen komt als beste uit het onderzoek: daar zijn geen winkels gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Staples Office Centre

Onder de 32 aanbieders van kantoorartikelen met meer dan drie gemiste oproepen vallen veel filialen van Staples Office Centre. Maar liefst 19 vestigingen namen vaker dan drie keer de telefoon niet op. Het Staples Office Centre hoofdkantoor in Almere spant de kroon met de meeste gemiste oproepen. Zij namen 25 keer de telefoon niet op.

Ruimte voor verbetering

Over het algemeen is de meerderheid van de winkels telefonisch goed bereikbaar, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Toch is er nog wel werk aan de winkel. Met name voor Staples Office Centre die wel erg vaak voorkomt in de lijst van slecht bereikbare winkels."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 23%

Zeeland: 22,2%

Overijssel: 17,3%

Friesland: 12,5%

Limburg: 6,7%

Noord-Holland: 6,1%

Gelderland: 6%

Flevoland: 5,8%

Noord-Brabant: 5,8%

Zuid-Holland: 4,8%

Utrecht: 3%

Groningen: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!