Places logo
Menu

Als ondernemer werken vanuit bed met de Bedchill

Als ondernemer werken vanuit bed met de Bedchill

De droom van elke werknemer: slapend rijk worden. Vanaf deze week kan die droom werkelijkheid worden, want de Franse ondernemer Constant Ducos komt met hét thuiswerkbureau van nu. Geen sta-bureau of bureaufiets, maar een bedbureau.

De Bedchill

Het bureau heet de Bedchill en past precies over je bed. De hoogte kun je zelf aanpassen. Aan de onderkant zijn wielen bevestigd, waardoor je hem gemakkelijk naar voren en achteren kunt schuiven. De Bedchill is verkrijgbaar in een basis- of plusversie. Het basisbureau kost 172 euro en heeft hoge randen die wegrollende spullen, zoals pennen of potloden, tegenhoudt. Aan de voorkant zijn ook twee lades bevestigd om spullen in te bewaren. De plusversie kost 372 euro en heeft naast de hoge randen luxe ingebouwde speakers die door middel van bluetooth muziek afspelen. Daarnaast is het plusbureau uitgerust met vier usb-poorten en stopcontacten, zodat je al je apparaten op kunt laden en van stroom kunt voorzien. Ook is de plusversie in het donker te gebruiken, want hij beschikt over twee ingebouwde ledlampen waarvan de kleur kan veranderen.

De Bedchill kan ook als normaal bureau functioneren. Als je hem los schuift van je bed, kun je er ook met een bureaustoel aan gaan zitten.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!