Als ondernemer werken vanuit bed met de BedchillHet thuiswerkbureau voor op bed

De droom van elke werknemer: slapend rijk worden. Vanaf deze week kan die droom werkelijkheid worden, want de Franse ondernemer Constant Ducos komt met hét thuiswerkbureau van nu. Geen sta-bureau of bureaufiets, maar een bedbureau.

De Bedchill

Het bureau heet de Bedchill en past precies over je bed. De hoogte kun je zelf aanpassen. Aan de onderkant zijn wielen bevestigd, waardoor je hem gemakkelijk naar voren en achteren kunt schuiven. De Bedchill is verkrijgbaar in een basis- of plusversie. Het basisbureau kost 172 euro en heeft hoge randen die wegrollende spullen, zoals pennen of potloden, tegenhoudt. Aan de voorkant zijn ook twee lades bevestigd om spullen in te bewaren. De plusversie kost 372 euro en heeft naast de hoge randen luxe ingebouwde speakers die door middel van bluetooth muziek afspelen. Daarnaast is het plusbureau uitgerust met vier usb-poorten en stopcontacten, zodat je al je apparaten op kunt laden en van stroom kunt voorzien. Ook is de plusversie in het donker te gebruiken, want hij beschikt over twee ingebouwde ledlampen waarvan de kleur kan veranderen.

De Bedchill kan ook als normaal bureau functioneren. Als je hem los schuift van je bed, kun je er ook met een bureaustoel aan gaan zitten.

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek