Places logo
Menu

Welk café wordt het best beoordeeld?

Welk café wordt het best beoordeeld?

Een café is de perfecte plek om een drankje te drinken of om een hapje te eten. Hoewel er genoeg leuke cafés zijn, kan het onverhoopt voorkomen dat u ergens beland waar het personeel onaardig is of waar het biertje of wijntje wat minder lekker smaakt. Dan was u misschien toch liever ergens anders gaan zitten. Aan beoordelingen van anderen kunt u vaak aflezen of een café een aanrader is. Welk café wordt het beste beoordeeld? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is dat "t Café Jo Gerrishal in Roermond. Telefoonboek.nl heeft ook gekeken naar de overige cafés die tot de top 5 best beoordeelde cafés behoren.

Ratings

Wanneer iemand een goede ervaring heeft gehad bij een café kan hij of zij dat delen op internet. Als een ervaring op internet wordt gedeeld is het voor iedereen te zien. Het is dan belangrijk dat het café in een positief daglicht wordt gezet. Positieve ervaringen kunnen namelijk meer potentiële klanten trekken.

Telefoonboek.nl onderzocht de best beoordeelde cafés die geregistreerd staan in haar database. Via Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een score toekennen aan de algemene indruk van het bedrijf, de service en de prijs/kwaliteitverhouding. Bedrijven dienen minimaal tien van unieke beoordelingen te hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Cafés

"t Café Jo Gerrishal uit Roermond kreeg de beste beoordeling: een 9.9 op basis van 25 beoordelingen. Het café scoort op alle vlakken goed. De algemene indruk van het café scoort een 9.8, de service een 10 en de prijs/kwaliteit verhouding scoort ook een 10. Op nummer twee van best beoordeelde cafés staat bar restaurant de Praam uit Aalsmeer. Zij krijgen op basis van 30 beoordelingen een 9.6. The Pub and Churchill in Made eindigt op de derde plek. Zij scoren een 9.3 op basis van 21 beoordelingen. Op de vierde plek eindigt Café d"r Belg in Kerkrade, zij hebben gemiddeld een 9.0 op basis van 22 beoordelingen. Tot slot eindigt het café Aan de Pomp in Velden op de vijfde plaats. Zij scoren een 8.9 op basis van 25 beoordelingen.

Top vijf best beoordeelde cafés volgens Telefoonboek.nl

"t Café Jo Gerrishal uit Roermond Gemiddelde beoordeling: 9.9

Bar restaurant de Praam uit Aalsmeer Gemiddelde beoordeling: 9.6

The Pub and Churchill uit Made Gemiddelde beoordeling: 9.3

Café d"r Belg uit Kerkarde Gemiddelde beoordeling: 9.0

Aan de Pomp uit Velden Gemiddelde beoordeling: 8.9

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!