Places logo
Menu

Weekendje weg? Bezoekers tevreden over hotels in Nederland

Weekendje weg? Bezoekers tevreden over hotels in Nederland

Met de zomervakantie in zicht heeft u wellicht de behoefte om er tussenuit te gaan. Een weekje of weekendje weg, even genieten en werk vergeten? U hoeft niet altijd ver weg op vakantie te gaan, Nederland heeft ook uitstekende mogelijkheden om te zorgen dat u even tot rust komt. Bent u op zoek naar een hotel voor uw mini vakantie, maar weet u niet zo goed welke? Places.nl heeft de best beoordeelde hotels voor u op een rijtje gezet. Van Amsterdam tot Terschelling en van Utrecht tot Groningen, het is tijd voor een weekendje weg in eigen land!

Ratings

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen hotels beoordelen op algemene indruk, bereikbaarheid, service en prijs/kwaliteitsverhoudingen. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van deze factoren. Bovendien kunnen bezoekers hotels beoordelen met een cijfer tussen de 1 en de 10. Het aantal keer dat een hotel beoordeeld is en de gemiddelde score die is toegekend door de bezoeker, bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking.

Nederlandse hotels scoren gemiddeld een 7

De hotels in Nederland worden over het algemeen goed beoordeeld volgens bezoekers. In totaal hebben 1559 bezoekers een beoordeling achtergelaten op Telefoonboek.nl van hun bezochte hotel. Volgens de reviews en ratings scoren de hotels in Nederland afgerond een 7. Er zijn in totaal 1432 positieve beoordelingen gegeven (beoordelingen hoger dan een 6) met een 7,3 gemiddeld. Daarnaast zijn er 127 negatieve beoordelingen gegeven (beoordelingen lager dan een 6) met gemiddeld een 5,3. Hieruit blijkt dat hotels door bezoekers over het algemeen positief beoordeeld worden en bezoekers tevreden zijn.

Best beoordeelde hotels volgens Telefoonboek.nl

  1. Hotel Heye 130 in Amsterdam scoort 4.5 sterren op Google reviews gebaseerd op 118 ratings. Op Telefoonboek.nl scoort Hotel Heye 130 een 8.5 gebaseerd op 26 ratings.
  2. Gasterij de Engel in Zevenbergen scoort 4.4 sterren op Google reviews gebaseerd op 131 ratings. Op Telefoonboek.nl scoren ze een 7.6 gebasseerd op 89 ratings en Facebook geeft 4.9 sterren van de 5 gebaseerd op 62 stemmen.
  3. Wereld Restaurant Forest in Lengel scoort 4.3 sterren op Google reviews gebaseerd op 294 ratings. Op Telefoonboek.nl scoort Wereld Restaurant Forest een 7.5 gebaseerd op 35 stemmen en Facebook geeft 4,7 sterren van de 5 gebaseerd op 187 stemmen.
  4. Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee scoort 4.3 sterren op Google reviews gebaseerd op 1668 ratings. Op Telefoonboek.nl krijgt Hotel Zuiderduin een 7.5 gebaseerd op 22 ratings.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!