Places logo
Menu

Week 19: Tips voor uw bedrijfsvermelding en discriminatie binnen uw bedrijf

Week 19: Tips voor uw bedrijfsvermelding en discriminatie binnen uw bedrijf

Het verbeteren van uw bedrijfsvermelding, uw spamrating zo laag mogelijk houden, discriminatie binnen uw bedrijf en de voordelen van de Places Antwoordservice op een rijtje. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Verbeter uw bedrijfsvermelding met deze handige tips

Wilt u beter gevonden worden door potentiële klanten? Door uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk in te vullen, wordt de kans dat iemand contact met u opneemt verhoogd met 30%. In deze blog daarom aandacht voor hoe u uw bedrijfsvermelding zo optimaal mogelijk kunt inzetten.

Lees meer over het verbeteren van uw bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl

E-mailmarketing: zorg ervoor dat uw e-mails wél gelezen worden

Ondanks dat social media een steeds grotere rol gaan spelen in de uitgaande communicatie van uw bedrijf, blijft e-mailverkeer belangrijk. Lang niet al uw klanten zijn bereikbaar via social media en daarom is het belangrijk om net zoveel aandacht te besteden aan uw uitgaande e-mails. Bepaalde woorden, tekens en opmaak kunnen ervoor zorgen dat uw e-mails in de spam folder van uw klanten terecht komen. Hiermee loopt u het risico dat uw klanten uw e-mails nooit te zien krijgen. U mist dan niet alleen omzet, maar het heeft ook een negatief effect op uw naamsbekendheid. Gelukkig zijn er een paar trucjes om ervoor te zorgen dat uw e-mails wél gelezen worden.

Lees meer over uw spamrating en tips om deze zo laag mogelijk te houden

Discriminatie binnen uw bedrijf, wat te doen?

"Wij zijn een Hollands bedrijf met Nederlandse werknemers", schrijft schoonmaakbedrijf van Budget Cleaning Brabant onder de personeelsadvertentie. Met andere woorden: allochtone sollicitanten hoeven het niet eens te proberen. "Ik mag zelf bepalen wie voor mij werkt. Ik wil werknemers uit Nederland. Iemand die Achmed of Ali heet, of een Pool is, mag best in Brabant werken, maar niet bij mij", legt eigenaar Wesley de Laat uit in een een artikel van het NRC. Toen Wesley de Laat begin april met deze advertentie de gemoederen in Nederland flink deed opschudden, kwam ook het College voor de Rechten van de Mens met een rapport over discriminatie op de werkvloer. Deze twee gebeurtenissen samen hebben discriminatie op de werkvloer dan ook weer goed op de agenda gezet. Niet alleen de politiek maar ook de media heeft het vol in beeld. Voor u als ondernemer is het daarom een goed moment om eens te bekijken hoe de stand van zaken is bij uw bedrijf. Wordt er bij u gediscrimineerd, en zo ja wat kunt u daar aan doen? U leest het in deze blog!

Lees meer over het herkennen en voorkomen van discriminatie binnen uw bedrijf

Places Antwoordservice, hoe werkt dat eigenlijk?

Hoe vervelend is het als u de telefoon niet kunt opnemen omdat u even niet bereikbaar bent? Heel vervelend, want hierdoor loopt u oproepen van potentiële klanten en dus ook omzet mis. Places.nl heeft voor u de oplossing: de Places Antwoordservice die voor u de telefoon opneemt op momenten dat u zelf niet bereikbaar bent. Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk?

Lees meer over de voordelen van de Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!