Places logo
Menu

30 dagen gratis antwoordservice

30 dagen gratis antwoordservice

30 dagen gratis Places Antwoordservice, linken via LinkedIn, uw juiste openingstijden weergeven en als starter enkele werkzaamheden uitbesteden. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

30 dagen gratis Places Antwoordservice: ervaar het gemak van 80 uur bereikbaarheid

U trekt de deur van uw kantoor elke dag met een gerust hart achter u dicht. En als de telefoon overdag roodgloeiend staat, maakt u zich geen zorgen. U loopt immers geen enkele klant mis! Klinkt goed? Dan is een antwoordservice misschien iets voor u. U kunt nu 30 dagen gratis gebruik maken van de Places Antwoordservice. Tijdens deze geheel vrijblijvende proefperiode ervaart u zelf de voordelen van een professionele antwoordservice. 80 uur bereikbaarheid betekent namelijk meer tevreden klanten, minder stress op het werk én een beter imago. Lees meer over het gratis uitproberen van de Places Antwoordservice

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Linken op LinkedIn

LinkedIn is met ruim 4 miljoen Nederlandse gebruikers bij uitstek het geschikte sociale medium om uw zakenrelaties te onderhouden en zelfs nieuwe relaties op te doen. Op LinkedIn bouwt u aan een netwerk bestaande uit connecties. Om een connectie tot stand te laten komen, moet deze connectie wederzijds geaccepteerd geworden. U zou het kunnen vergelijken met een 'vriendschapsverzoek' op Facebook. Maar waar u op Facebook alleen een standaard vriendschapsverzoek kunt sturen, biedt LinkedIn hier meer opties. Wat is nu de beste manier om contact te maken met uw zakenrelaties.

Uw juiste openingstijden online weergeven: zo doet u dat

Zijn de openingstijden van uw bedrijf gewijzigd? Dan kan het gebeuren dat klanten die nog op uw oude openingstijden afgaan, voor een dichte deur komen te staan. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u uw openingstijden online up-to-datehoudt. Met 5,8 miljoen bezoekers per maandzijn Telefoonboek.nl en Openingstijden.com veelgebruikte zoekmachines voor het opzoeken vanbedrijfsgegevens.Ook naar uw onderneming wordt dus gezocht en wij helpen u daarom graag om uwactuele openingstijden online weer te geven. Places.nl legt u in deze blog uit hoe u uw (gewijzigde) openingstijden kunt invoeren.

Starter? Begin klein, maar denk groot!

Ruim 150.000 mensen zijn in 2013 een onderneming gestart. Uit onderzoek van de Kamer van Koophandel blijkt dat veel van deze starters moeite hebben dit eerste jaar te overleven. Eén van de oorzaken hiervan, is dat ondernemers ontzettend veel tijd verliezen aan noodzakelijke bezigheden waar ze echter niet direct geld mee verdienen. Dit zijn bijvoorbeeld zaken als het doen van administratie, het doen van belastingaangiftes en telefoneren op het moment dat het hen niet uitkomt. Het versnellen of uitbesteden van deze tijdrovende zaken kan er voor zorgen dat u als startende ondernemer uw tijd kunt besteden aan zaken waar u écht goed in bent. Op deze manier is de kans groter dat u dat eerste jaar, en de jaren erna wél overleeft!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!