Places logo
Menu

Website bouwen een gedoe? Nu niet meer!

Website bouwen een gedoe? Nu niet meer!

Places Websites maakt voordelig uw website

Stel, u bent nét ondernemer. U heeft een plan opgesteld, zichzelf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en u bent in principe klaar om van start te gaan. Echter, er ontbreekt nog één ding: een goede website. Want hoe werft u, in deze wereld van digitalisering, nog klanten zonder een goede online informatievoorziening? Een goede website is belangrijk! Places.nl biedt u nu de mogelijkheid om deze zonder gedoe de lucht in te helpen.

Service in stappen

Het is geen geheim: uit het niets een website bouwen is een flinke klus. Niet alleen moet u een domeinnaam registreren, ook moet u nadenken over de lay-out en de juiste teksten samenstellen. Om u al dat tijdrovende werk uit handen te nemen, biedt Places een voordelige service.

Het team van Places werkt in 3 overzichtelijke stappen. Allereerst wordt met u besproken wat uw wensen zijn. U geeft aan wat u wilt en welke ideeën u heeft, en het team zal dit zoveel mogelijk meenemen in het proces. In de volgende stap gaat het team ook daadwerkelijk voor u aan het werk. Zij zullen uw website zo goed mogelijk maken en zoveel mogelijk vormen naar uw wensen. In de laatste stap zal uw gloednieuwe website de lucht in gaan, en bent u direct vindbaar voor een nieuwe klantengroep!

Waarom kiezen voor Places?

Een website maken is in veel gevallen een prijzige klus. Het bedrag dat u bij Places betaalt is opvallend laag vergeleken bij andere websitebouwers. Bovendien zit u nergens voor langere tijd aan vast, de samenwerking is jaarlijks opzegbaar. Bij Places Websites betaalt u slecht 23 euro per maand voor een goedwerkende website.

Daarnaast biedt Places vele voordelen voor uw website. Zo heeft u direct de beschikking tot een responsive design: een gepast website formaat voor alle apparaten. Bovendien wordt u te allen tijde ondersteund door een team van website experts en staat u er dus nooit alleen voor. Ook zal bij Places de website altijd worden aangemeld bij Google, waar uw titel en bedrijfsomschrijving overgenomen zullen worden. U bepaalt dus zelf welke informatie uw zoekers via Google direct te zien krijgen!

Voor meer informatie kunt u hier een kijkje nemen. Ook kunt u voor vragen gerust en vrijblijvend bellen met 024-8200619, zodat u direct persoonlijk advies krijgt.

Ontdek Places Websites

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!