Places logo
Menu

Wat kan je met je Places Website dashboard?

Wat kan je met je Places Website dashboard?

Met Places Websites heeft u in no time een geheel eigen professionele website. Een algemeen overzicht over alle activiteit op uw website beheert u op uw dashboard. Een dashboard is een pagina met blokken algemene informatie over uw website. Voorbeelden van verschillende web dashboards vindt u hier. Wat precies te vinden is op het Places dashboard en wat u ermee kan vindt u in onderstaande blog.

Inhoudelijk


Op het Places dashboard vindt u inhoudelijke informatie over uw website. U ziet een overzicht van de laatste activiteiten op uw pagina.
Op het dashboard zelf staan drie kopjes met de belangrijkst informatie over wat u gemist heeft. Als eerste ziet u het percentage van het aantal bezoekers van uw website van afgelopen maand. U ziet het aantal bezoeken en ook het percentage met het verschil van de vorige maand. Daarnaast vindt u in het dashboard ook hoeveel ingekomen nieuwe berichten er voor u zijn. Tot slot staat op de overzichtspagina ook hoeveel reviews er ontvangen zijn en kunt u direct bekijken welke u het laatst ontvangen heeft. Reviews spelen tegenwoordig een belangrijke rol in de zakelijke wereld. Waarom dat zo is en hoe u ze ontvangt leest u in dit artikel over het belang van positieve reviews.

Bovenaan de dashboard pagina kunt u verder klikken in het menu om andere instellingen aan te passen en uw pagina aan te passen en aan te vullen met uw bedrijfslogo, openingstijden, social media links en meer.
Een laatste optie die het dashboard nog biedt is een link onderaan het hoofdmenu waar u kunt checken welke domeinnamen u geregistreerd heeft staan.
Heeft u al deze opties vanuit het dashboard doorlopen? Dan bent u helemaal up-to-date wat betreft uw Places Website.

Uiterlijk


In vijf stappen heeft u uw Places Website geheel eigen gemaakt door de lay-out en het design aan te passen. Op uw dashboard vindt u de mogelijkheid om het uiterlijk van uw pagina aan te passen. Bij de optie "website uniek maken" kunt u met een paar muisklikken uw pagina indelen naar eigen behoefte. Uw eigen gekozen bedrijfsafbeelding, uw kleurencombinaties voor het menu en uw bedrijfsnaam kunt u aanpassen. U ziet met elke wijziging een scherm met een voorbeeld van hoe uw pagina eruit zal gaan zien. Zo kunt u verschillende opties vergelijken en uiteindelijk kiezen voor de best passende lay-out.

Wilt u meer weten over Places Website en het dashboard of heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag op telefoonnummer 024 3555 299 of mail ons op info@places.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!