Places logo
Menu

Wat gebeurt er in uw branche? Blijf up-to-date!

Wat gebeurt er in uw branche? Blijf up-to-date!

Handige websites

Er zijn op het internet een tal van websites te vinden waar u op de hoogte wordt gebracht van de laatste ontwikkelingen in uw branche. Frankwatching is zo'n site. Met dagelijkse updates van online trends, tips en tricks houden zij bij wat er gebeurt in de wereld van (online) marketing en bedrijfsvoering. Naast algemene onderwerpen die op elk bedrijf van toepassing zijn (social media, klantrelaties, interne communicatie) wordt ook regelmatig aandacht besteed aan het mkb.MKB Ondernemersblog en de blogs van Places zijn tevens geheel gericht op het midden- en kleinbedrijf. OokEmerce plaatst dagelijks een groot aantal blogs en artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Door deze blogs regelmatig te lezen blijft u up-to-date! Lees in deze blog wat u als ondernemer nog meer kunt doen om up-to-date te blijven.

Online vindbaarheid

We kunnen het niet genoeg benadrukken: vindbaar zijn op het internet is voor elk bedrijf belangrijk. Als klanten op zoek zijn naar een bedrijf, kijken zij eerst op het internet voor het aanbod. Zonder vindbare bedrijfsgegevens weten klanten niet van uw bestaan af en kiezen zij automatisch voor een van uw concurrenten. De oplossing is gelukkig simpel: zorg dat u online te vinden bent! Dit bent u al met een gratis bedrijfsvermeldingop Places.nl. Hier voegt u gemakkelijk uw adresgegevens en bedrijfsomschrijving toe. Ook linkbuilding kan u helpen om snel door zoekmachines te worden gevonden. Door blogs te schrijven over uw bedrijf en branche komt u bij Google sneller bovenaan de lijst van zoekresultaten te staan. Hiermee trekt u meer bezoekers naar uw website én wekt u een betrouwbare indruk.

Telefonische bereikbaarheid

Een ander speerpunt waar u anno 2014 niet meer omheen kunt is de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf. Kantooruren hebben plaats gemaakt voor 24/7 service. Dat betekent dat klanten er tegenwoordig vanuit gaan dat zij dag en nacht terecht kunnen voor vragen en klachten. U kunt zich dus onderscheiden van uw concurrentie door uw telefonische bereikbaarheid goed op orde te hebben. Omdat u als ondernemer van het mkb waarschijnlijk wel wat beters te doen hebt dan telefoneren, biedt een antwoordservice de oplossing.U laat dan een ander bedrijf uw telefoontjes aannemen (en soms zelfs afhandelen) zodat u gewoon aan het werk kunt blijven. De Places Antwoordservice biedt een 24/7 antwoordservice tegen een scherp tarief. Kijk hier voor meer informatie. blog_uptodate_1

Dagelijkse update

Op de hoogte blijvenvan de laatste ontwikkelingen in uw branche hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bezoek regelmatig een van bovengenoemde websites (bijvoorbeeld Frankwatching) en u weet weer wat er speelt binnen uw branche. Zorg ervoor dat u goedonline vindbaar bent.Om uw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, kunt u ook nog gebruik maken van de Places Antwoordservice. Zo staat u dag en nacht in contact met uw klanten en kunt u snel inspelen op hun wensen. Meer informatie over de diensten van Places.nl? Bel naar onze servicedesk op 024-3555 999. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!