Waarom een website het verschil kan maken voor uw bedrijfEen goede website is een online visitekaartje en je kunt ermee laten zien wie je

Stel dat je een dienst of product zoekt en daar meer informatie over wilt hebben. De meeste mensen zullen hun smartphone, tablet of computer raadplegen om dit te doen. Via zoekmachines kom je uit bij bedrijven die een website met informatie hebben. Die informatie vergelijk je en je kijkt wat je nodig hebt. De bedrijven zonder website komen pas in beeld als de andere bedrijven niet leveren wat je zoekt.

Tegenwoordig zoeken de meeste potentiële klanten (eerst) online. Het is dus als zzp'er handig om te investeren in een goede website. Een goede website is een online visitekaartje en je kunt ermee laten zien wie je bent. Hieronder volgen 7 redenen waarom een website het verschil kan maken voor uw bedrijf.

7 redenen waarom een website het verschil kan maken voor uw bedrijf

1 Vergroten klantenkring: een website stelt je in staat je klantenkring te vergroten. De kans bestaat dat potentiële klanten je overslaan als je op internet onvindbaar bent. Een website straalt professionaliteit uit.

2 Informatiepunt: ook voor bestaande klanten kan een website een pluspunt zijn. Je kunt informatie delen over je dienstverlening of producten.

3 Concurrentie bijbenen: je kunt als ondernemer eigenlijk niet meer om internet heen. Je kunt niet achterblijven zonder ingehaald te worden door concurrenten.

4 Altijd bereikbaar: met een website ben je dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder aanwezigheid van personeel.

5 Extra communicatiemiddel: een goede website kan als extra communicatiemiddel dienen naast offline middelen. De kosten zijn laag als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld radio- of televisiereclame.

6: Efficiënter: met een website kun je in minder tijd en tegen lagere kosten meer werk verrichten. Het beantwoorden van een mail vraagt minder tijd dan een schriftelijke of telefonische afhandeling. Je kunt daarnaast mails beantwoorden op tijdstippen die jou het best uitkomen.

7 Opkomst online winkelen: e-commerce is nog steeds erg in opkomst. Consumenten kopen elk jaar meer producten online. Met een webshop kun je je klanten ook online van dienst zijn.

Kwaliteit website

Wanneer je besluit om een website te maken of te laten ontwikkelen is het belangrijk om goed na te denken over de professionele uitstraling. Zorg er ook voor dat de website aansluit bij je doelgroep. Bij Places kunt u zelf gratis een website maken en u kunt een website laten maken. Als u zich aanmeldt bij Places kunt u in 10 eenvoudige stappen een website maken. De website is direct zichtbaar en zal worden aangemeld in Google. Als u de website laat maken geeft u Places de opdracht om voor u een website in te stellen. U krijgt daar nog meer opties bij. Bekijk onze pakketmogelijkheden nu. Heeft u vragen? Neem contact op met 024-8200619 (24/7 bereikbaar) of bezoek de website www.places.nl/websites

Ontdek Places Websites

Foto: Bigstock


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek