Places logo
Menu

Slagers telefonisch goed bereikbaar

Slagers telefonisch goed bereikbaar

Even checken of de gourmetschotel nog voorradig is of nog snel vragen naar de aangepaste openingstijden rondom de feestdagen? Geen probleem! Nederlandse slagers zijn namelijk voor het grootste deel telefonisch goed te bereiken. Biefstuk kan gewoon weer op het menu, tenzij u vegetariër ben natuurlijk.

Onderzoek

Van de 2311 telefoonnummers die in de database van Telefoonboek.nl geregistreerd staan in de categorie "slager", werden bij 143 gevallen meer dan drie mislukte belpogingen geregistreerd. Dat betekent dat bij 93,8% van de slagers minder dan drie klachten geregistreerd zijn. Onder de 6,2,% die minder goed scoren vallen overigens maar weinig grote uitschieters: slechts zestien slagers waren meer dan tien keer niet bereikbaar. Opvallend: tot deze zestien behoorden twee paardenslagers.

Nette score

Dat is een goede zaak, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Mooi om te zien dat in deze branche de telefoon gewoon netjes opgenomen wordt, ook al is dit niet hun core-business. Aan de overige 6,2% zou ik adviseren om eens na te denken over een antwoordservice. Zeker wanneer je veel met klanten bezig bent, loop je het risico een belletje te missen".

Provincies

Wat betreft de verschillende provincies staat Zuid-Holland bovenaan met 41 telefoonnummers die meer dan drie keer niet bereikbaar waren. Relatief gezien nemen slagers in Overijssel de telefoon het vaakst niet op. Flevoland en Friesland scoren relatief gezien het best met 3,2 en 3,6%.

Provincie slecht bereikbaar totaal %

Overijssel 16 155 10,3

Zuid-Holland 41 469 8,7

Drenthe 5 61 8,2

Noord-Brabant 20 345 5,8

Utrecht 11 188 5,8

Groningen 4 69 5,8

Limburg 5 100 5,0

Zeeland 3 64 4,7

Noord-Holland 20 434 4,6

Gelderland 13 283 4,6

Friesland 4 112 3,6

Flevoland 1 31 3,2

Over Telefoonboek

Met 6,6 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Places.nl en Openingstijden.com, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben ruim 130.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!