Places logo
Menu

Vier redenen waarom u zou moeten bloggen!

Vier redenen waarom u zou moeten bloggen!

Veel bedrijven schrijven tegenwoordig blogs. Veel bedrijven ook nog niet, terwijl er veel kansen liggen op dit gebied. Zo verhoogt u de autoriteit en vindbaarheid van uw bedrijf op Google. Places.nl zet de voordelen van bloggen voor u op een rijtje.

1. Hoger scoren in Google

Een groot voordeel van bloggen is dat u hoger scoort binnen de Google zoekresultaten. Hoe dynamischer de site, hoe hoger de score in Google. Als u namelijk een statische site heeft dan zakt u snel in de zoekresultaten. Door regelmatig nieuwe content op uw website te plaatsen, in de vorm van een blog, houdt u uw website up-to-date en dynamisch. Post dus blogs met nieuwswaarde.

2. Meer bezoekers

Logischerwijs leidt een hogere score binnen Google tot meer bezoekers, maar naast dat bezoekers uw blog lezen, zullen ze ook verder kijken op uw website. Een blog genereert dus meer traffic naar uw gehele website. Ook kunt u in uw blog links plaatsen naar bepaalde producten of diensten. Ook deze links zullen ervoor zorgen dat u hoger in de zoekresultaten eindigt. Meer bezoekers leiden tot meer klanten.

3. Bouwen aan uw netwerk

Onder bezoekers van uw website zitten hoogstwaarschijnlijk ook ondernemers. Door het schrijven van blogs verstrekt u veel informatie. In uw blogs beschrijft u ook uw standpunt over bepaalde zaken. Dit is een mooie opening voor bedrijven om contact met u op te nemen. Zo kunnen er samenwerkingsverbanden ontstaan of kunt u gevraagd worden om een gastblog te schrijven.

4. Boost voor uzelf

Het schrijven van blogs houdt u scherp. Het is noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends binnen uw vakgebied. Verder maakt het u ook communicatief vaardiger. U leert namelijk om niet alleen uw bedrijf goed onder woorden te brengen, maar ook uw bedrijfstak, producten en actualiteiten.

Wilt u ook op andere manieren meer websitebezoekers trekken? Kijk dan eens voor de mogelijkheden van adverteren op Places.nl en Openingstijden.com. Daarmee bereikt u namelijk 6,6 miljoen potentiële klanten! Places informeert u graag vrijblijvend over de advertentie mogelijkheden.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!