Places logo
Menu

Verschillende artiesten slecht bereikbaar

Verschillende artiesten slecht bereikbaar

Wanneer u een evenement, (bedrijfs-)uitje of andere gelegenheid organiseert kunt u aan verschillende dingen denken. U kunt een actieve middag organiseren of bijvoorbeeld een groot feest met een leuke artiest. Om dit te regelen zult u contact moeten leggen met verschillende bedrijven. Om tot concrete afspraken te komen heeft een telefoontje vaak de voorkeur. Maar zijn artiesten en andere amusementsbedrijven telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft er onderzoek naar gedaan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 35.328 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Kunst'. Hier vallen verschillende creatieve ondernemingen zoals: kunsthandelaren, evenementenbureaus en artiesten. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 78 het geval, hetgeen neerkomt op 2,2% van de gevallen. Dat betekent dat 97,8% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van ondernemingen in de kunst per provincie valt op dat Gelderland het hoogste percentage slecht bereikbare ondernemingen heeft. Daar is 3,1% van de ondernemingen niet goed bereikbaar. Flevoland komt als beste uit het onderzoek: daar zijn geen ondernemingen in de kunst gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Kaj van der Voort

Er zijn twee opvallende uitbijters onder de slecht bereikbare artiesten. Musicalacteur Kaj van der Voort heeft de meeste gemiste oproepen, hij nam 260 keer de telefoon niet op. Op de tweede plaats staat artiest Samuel uit Badhoevedorp, hij heeft 237 keer de telefoon niet opgenomen. Beide jongens zijn tevens lid geweest van de Boyband B-Brave.

Goed bereikbaar

Over het algemeen is de meerderheid van de bedrijven goed bereikbaar, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het is niet heel verrassend dat sommigen artiesten veel gemiste oproepen hebben. Wanneer artiesten veel fans hebben is het niet mogelijk om alles te beantwoorden. Een antwoordservice zou hier mogelijk een oplossing kunnen bieden."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Gelderland: 3,1%

Zeeland: 1,5%

Drenthe: 1,1%

Friesland: 0,6%

Overijssel: 0.6%

Noord-Brabant: 0,4%

Noord-Holland: 0,2%

Zuid-Holland: 0,2%

Groningen: 0,1%

Limburg: 0,1%

Utrecht: 0,1%

Flevoland: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!