Places logo
Menu

Verhuisbedrijven telefonisch zeer goed bereikbaar

Verhuisbedrijven telefonisch zeer goed bereikbaar

Binnenkort een nieuwe woning? Een verhuisbedrijf kan veel zorgen uit handen nemen. Door de aantrekkende woningmarkt is er de laatste jaren een stijging te zien in het aantal verhuizingen. Dit is een positieve ontwikkeling voor de verhuisbedrijven. In 2016 hebben verhuisbedrijven 30% meer verhuizingen uitgevoerd dan in 2014. Het gaat dus steeds beter in de verhuisbranche. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de telefonische bereikbaarheid van verhuisbedrijven? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 757 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'verhuisbedrijven'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts 8 verhuisbedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 1,1% van de gevallen. Dat betekent dat 98,9% van de verhuisbedrijven weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Utrecht relatief gezien het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 5,2% van de verhuisbedrijven niet goed bereikbaar. In Flevoland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Zeeland en Limburg doen de verhuisbedrijven het erg goed. Daar zijn geen bedrijven gevonden met meer dan drie klachten.

Goed nieuws voor de verhuisbranche

Dit zijn goede cijfers voor de verhuisbranche, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Het is goed om te zien dat de verhuisbranche weer aantrekt. Om door te groeien is het belangrijk dat de verhuisbedrijven goed bereikbaar zijn voor klanten. Aan deze cijfers te zien gaan de verhuisbedrijven in ieder geval wat betreft klantenservice de goede kant op."

Ontdek Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!