Verfwinkels in Drenthe het beste bereikbaarVerfwinkels in Drenthe het beste bereikbaar

Wanneer u van plan bent om uw huis te schilderen is het belangrijk om de juiste verf aan te schaffen. Er zijn verschillende verfwinkels die u daarvoor kunt bezoeken. Daarnaast zijn er ook veel bouwmarkten die verf verkopen. Gamma staat zelfs bekend als de grootste verfwinkel van Nederland. Voor vragen is het fijn als u de verfwinkel telefonisch kan bereiken. Maar zijn de verfwinkels goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het voor u uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 920 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Verfwinkel'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 41 verfwinkels het geval, hetgeen neerkomt op 4,5% van de gevallen. Dat betekent dat 96% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van verfwinkels per provincie valt op dat Zuid-Holland het hoogste percentage slecht bereikbare verfwinkels heeft. Daar was 14,1% niet goed bereikbaar. Drenthe en Zeeland komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen verfwinkels gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Goede cijfers

Over het algemeen scoren de verfwinkels goed ,zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het is voor klanten fijn als ze persoonlijke aandacht krijgen, dit is met name voor de kleinere verfwinkels erg belangrijk. Door een goede telefonische bereikbaarheid kan de verfspecialist snel advies geven. Dit kan ervoor zorgen dat klanten een volgende keer weer naar die winkel terugkomen.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zuid-Holland: 14,1%

Overijssel: 6,2%

Noord-Brabant: 6,2%

Gelderland: 5,9%

Groningen: 5,9%

Flevoland: 5%

Limburg: 3,8%

Utrecht: 3,4%

Noord-Holland: 3,1%

Friesland: 1,9%

Drenthe en Zeeland: 0%


Delen:


Vul in voor Gratis Advies

Places.nl helpt ondernemers groeien

Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Onze online adviseurs bellen binnen één werkdag voor advies op maat.

Bedoelde u ?
Places advieslijn: 024 - 2006 615
4,5
(1761)Zoeken
Zoek