Places logo
Menu

Verbouwen of renoveren? Lees hier welk bouwbedrijf de beste beoordelingen krijgt

Verbouwen of renoveren? Lees hier welk bouwbedrijf de beste beoordelingen krijgt

De zomer loopt ten einde en de bouwvakantie is inmiddels ook voorbij. Sommige mensen hebben de zomervakantie gebruikt om te verhuizen of willen in de komende maanden gaan verbouwen. Om dit te realiseren, worden bouwbedrijven ingeschakeld. Maar welk bedrijf is het beste? Duizenden bezoekers lieten op Telefoonboek.nl een beoordeling achter over een bouwbedrijf.

Beoordelingen

Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl terecht voor het vinden van een telefoonnummer van een persoon of bedrijf. Daarnaast kunnen mensen ook een beoordeling geven aan de bedrijven. Zo kunnen andere bezoekers zien of een organisatie goed beoordeeld wordt.

Op de pagina van een bedrijf kan een bezoeker een cijfer op basis van de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding achterlaten. Daaraan kan men ook een geschreven review toevoegen om het cijfer verder toe te lichten. Veel bezoekers deden dit voor bouwbedrijven. Er zijn namelijk maar liefst 6.171 unieke beoordelingen voor bouwbedrijven.

Positief en negatief

De bouwbedrijven scoren gemiddeld een 6,3. Van de 6.171 beoordelingen waren er 3.584 (58%) voldoende. Een beoordeling is voldoende wanneer het cijfer een 6 of hoger is. Het gemiddelde cijfer van alle voldoende beoordelingen is een 9,5. Bouwbedrijven krijgen vooral complimenten over de vriendelijkheid van personeel, het nakomen van gemaakte afspraken en de prijs-kwaliteitverhouding. Bezoekers gaan ook af op hun 'onderbuikgevoel'. De samenwerking met het bouwbedrijf moet goed en vertrouwd voelen.

Van de 6.171 beoordelingen waren er 2.587 (42%) onvoldoende. Het gemiddelde cijfer van de onvoldoendes is een 2,3. Klanten die een onvoldoende gaven, baseerden hun cijfer op slechte (telefonische) bereikbaarheid, gebrek aan vakmanschap en minder goede prijs-kwaliteitverhoudingen.

De meeste bouwbedrijven krijgen dus een voldoende. De bezoekers van Telefoonboek.nl zijn bijvoorbeeld enthousiast over bouwbedrijf Jongejans uit Weesp. Dit bedrijf krijgt op basis van 46 beoordelingen gemiddeld een 8,4. Bouwbedrijf Celik uit Beverwijk krijgt minder goede beoordelingen. Dit bedrijf krijgt 50 negatieve beoordelingen en komt uit op het gemiddelde van een 3,9.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!