Places logo
Menu

Verbeter uw online vindbaarheid en maak kans op een Apple Watch

Verbeter uw online vindbaarheid en maak kans op een Apple Watch

De teller blijft oplopen: al bijna 100.000 bedrijven meldden zich gratis aan op Places.nl. Dat is het vermelden waard en mag beloond worden. Daarom maakt u kans op een Apple Watch als u als 100.000e uw onderneming aanmeldt. Lees snel verder en ontdek wat een bedrijfsvermelding u te bieden heeft!

De cijfers liegen er niet om

Met maandelijks ruim 6,6 miljoen unieke bezoekers is Telefoonboek.nl een uitstekende manier om uw online vindbaarheid te vergroten. Wellicht vraagt u zich nog af wat het zoekgedrag van deze bezoekers is. Elke 24 uur vinden er ruim 100.000 zoekopdrachten plaats. Daarbij wordt er ook naar uw sector gezocht! Uw bedrijf aanmelden doet u gratis én gemakkelijk. Wij helpen u graag ook uw cijfers te vergroten.

Beter vindbaar voor uw klanten

Of u nu net gestart bent met uw onderneming of al jaren actief bent: de vindbaarheid van uw bedrijf voor klanten blijft van belang. Want hoe weet uw potentiële klant waar u te vinden bent en waarom er juist voor u gekozen moet worden als u dat niet vertelt? Daarnaast voorkomt u door uw actuele openingstijden en contactgegevens te tonen dat uw potentiële klant voor een dichte deur komt te staan en overstapt naar uw concurrent. Voorkom dat u omzet misloopt en zorg dat uw klant altijd aan het juiste adres is! Met een gratis bedrijfsvermelding toont u niet alleen uw bedrijfsnaam, adresgegevens en telefoonnummer, maar geeft u ook kosteloos uw openingstijden, dichtstbijzijnde parkeergelegenheid, social media links en betalingsmogelijkheden weer. U kiest daarnaast in welke categorie u gevonden wilt worden, en kunt uw (potentiële) klant van relevante informatie voorzien met uw bedrijfsomschrijving.

Valt u graag op tussen 100.000 anderen?

Adverteer dan op Telefoonboek.nl en word met de door u gekozen zoekwoorden en plaatsen getoond boven de reguliere zoekresultaten, en boven uw concurrenten. Daarnaast toont u uw website, afbeeldingen en videopresentatie. Er is altijd en advertentiepakket dat bij u past. Met een gratis bedrijfsvermelding heeft u de beschikking tot veel meer. Wat dacht u van een optimale telefonische bereikbaarheid met Places Antwoordservice? Of een gratis Places Website? Ook kunt u mond-tot-mondreclame stimuleren met Places Reviews. Meld uw bedrijf vandaag nog aan! Heeft u nog vragen over uw vermelding of deze actie? Neem dan contact op met onze klantenservice via 024 - 3555 299. Wij verwelkomen u graag als 100.000e!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!