Places logo
Menu

Veel slecht bereikbare bedden- en matrassenzaken afkomstig uit Noord-Brabant

Veel slecht bereikbare bedden- en matrassenzaken afkomstig uit Noord-Brabant

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk om de volgende dag goed te functioneren. Hoe logisch dit ook klinkt, niet iedereen houdt hier rekening mee. Uit recent onderzoek blijkt dat jonge Nederlandse vrouwen vaak kampen met psychische vermoeidheid. Hoewel dit voornamelijk veroorzaakt wordt door stress, kan je zelf ook iets doen om te zorgen dat je "s ochtends uitgerust wakker wordt. Een goed matras bijvoorbeeld kan hier een groot verschil in maken. Maar wat maakt een matras nu "goed"? Deze keuze kan best wat vragen oproepen, waar u waarschijnlijk graag (telefonisch) advies over krijgt. Telefoonboek.nl deed onderzoek naar de telefonische bereikbaarheid van bedden- en matrassen zaken.

Het onderzoek

In totaal zijn er 457 bedrijven opgenomen onder de categorie "bedden- en matrassen zaken" in de database van Telefoonboek.nl, waarvan uiteindelijk 222 zijn beoordeeld op de telefonische bereikbaarheid. Als een bedrijf drie keer of vaker niet opneemt, wordt deze beoordeeld als "slecht bereikbaar". Dit was het geval bij iets meer dan 10% van de bedrijven, namelijk 10.8%. Over het algemeen zijn 90% van de bedden- en matrassen zaken dus goed bereikbaar.

Enorm slecht bereikbare bedrijven

De winnaar op het gebied van slechte telefonische bereikbaarheid is het Bosch Bedden filiaal uit Leiden. Hier moest maar liefst 11 keer gebeld worden voordat de telefoon werd opgenomen. Op een gedeelde tweede plek komen Swiss Sense Hoofdkantoor uit Uden en S&T Matrassen B.V. uit Berkel en Rodenrijs. Deze bedrijven namen pas op na 10 keer gebeld te zijn. Op de derde plek komt De Slaapkenner Smit uit Uithoorn, die pas opnam na 9 keer proberen.

Veel bedrijven afkomstig uit Noord-Brabant

Wat opvalt als je de lijst van slecht bereikbare bedrijven bekijkt, is dat 9 van de 24 bedrijven gevestigd zijn in Noord Brabant. Deze provincie is verantwoordelijk voor 37,5% van de lijst! In totaal zijn er 68 bed- en matrassen zaken te vinden in Noord-Brabant, waarvan er 13.2% beoordeeld wordt als "slecht bereikbaar". Daarnaast komen drie van de slecht bereikbare Brabantse bedrijven uit Uden. Een verbeterpunt waar al deze bedrijven nog van kunnen leren, want voor een goed klantcontact is het essentieel om bereikbaar te zijn.

In totaal is een tiende van de bed- en matrassen zaken uit onze database slecht bereikbaar. Dit is absoluut geen slechte score, maar laat uiteraard ruimte over voor verbetering. Vooral Brabantse ondernemingen doen het niet zo goed op dit gebied en komen daardoor vaak terug in het overzicht. Wilt u uw telefonische bereikbaarheid verbeteren? Plaats dan de contactinformatie van uw bedrijf op Telefoonboek.nl, want op deze manier weten klanten u altijd te vinden.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!