Places logo
Menu

Veel positief beoordeelde juweliers in Zuid-Nederland

Veel positief beoordeelde juweliers in Zuid-Nederland

Een bezoekje aan de juwelier tovert bij de meeste mensen een lach op het gezicht. Of het nou voor een cadeautje voor een ander of voor jezelf is. De ervaring kan echter wel gemaakt of gebroken worden door de omstandigheden in de winkel. Een positieve behandeling door de juwelier en goede service dragen bij aan een positieve winkel ervaring. Op Telefoonboek.nl hebben bezoekers juweliers beoordeeld. Op basis van deze data is een overzicht van de vijf best beoordeelde juweliers gemaakt.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Bezoekers kunnen bedrijven beoordelen op Telefoonboek.nl. De klant kent een bedrijf dan een score toe op basis van de algemene indruk van het bedrijf, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Alle beoordelingen van klanten opgeteld leveren het bedrijf een gemiddeld cijfer op. Een bezoeker kan aan een beoordeling ook een schriftelijke review toevoegen. Uit een eerder onderzoek van Telefoonboek.nl blijkt dat klanten alle juweliers gemiddeld met een 7,1 hebben beoordeeld. Klanten vinden dat juweliers vooral te kort schieten op het gebied van service en het resultaat na een reparatie. Wel zijn ze erg tevreden over de klantvriendelijke behandeling bij de juwelier en het assortiment.

Best beoordeelde juweliers

De juwelier met de hoogste beoordeling is Sehgal Jeweller uit Rotterdam, met een 9,9. Naast een fysieke winkel heeft de juwelier ook een webshop. Seghal Jeweller verkoopt allerlei soorten sieraden, bijvoorbeeld sieraden afkomstig uit Suriname en India, maar ook geluksstenen die problemen in een korte termijn zouden oplossen. Leo Luccini uit Venlo volgt met een 9,6. De Venlose juwelier verkoopt naast handgemaakte designer sieraden ook zonnebrillen voor mannen en vrouwen. Het Goudcentrum uit Tilburg is beoordeeld met een 9,4. De juwelier is naar eigen zeggen een begrip in Tilburg, mede dankzij het ruime assortiment. De vierde plek in de lijst gaat naar Goud Inkoop Valkenswaard, met een gemiddelde beoordeling van een 9,1. Hoewel de beoordeling van de Brabantse juwelier lager is dan die van haar voorgangers, is het cijfer van deze juwelier wel opgemaakt uit de meeste beoordelingen. Waar de andere juweliers allemaal rond de 30 beoordelingen kregen, kreeg Goud Inkoop Valkenswaard er maar liefst 58. De lijst wordt gesloten door SAM Juwelier uit Utrecht, met een 9,0. Het bedrijf bestaat al ruim 150 jaar en is al meerdere malen van vader op zoon doorgegeven. Het is dan ook een authentieke ambachtsjuwelier.

Top vijf best beoordeelde juweliers

  1. Seghal Jeweller - Gemiddelde beoordeling: 9,9
  2. Leo Luccini - Gemiddelde beoordeling: 9,6
  3. Het Goudcentrum - Gemiddelde beoordeling: 9,4
  4. Goud Inkoop Valkenswaard - Gemiddelde beoordeling: 9,1
  5. SAM Juwelier - Gemiddelde beoordeling: 9,0

Zuid-Nederland goed vertegenwoordigd

Uit de lijst van best beoordeelde juweliers wordt duidelijk dat vooral in het zuiden van Nederland veel goede juweliers zitten. De nummer 2 Leo Luccini, nummer 3 Het Goudcentrum en de nummer 4 Goud Inkoop Valkenswaard bevinden zich namelijk allen in Noord-Brabant of Limburg.

Foto: Unsplash

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!