Places logo
Menu

Veel Limburgse zwembaden telefonisch niet goed bereikbaar

Veel Limburgse zwembaden telefonisch niet goed bereikbaar

Een wekelijkse bezoekje aan het zwembad is geen verkeerde keuze, zwemmen blijkt namelijk een hele goede workout te zijn. Zwemmen is goed voor je hart, je krijgt er meer spieren van en het helpt je spieren herstellen van een vorige workout. Genoeg argumenten om weer eens naar het zwembad te gaan. Voor vragen over openingstijden of andere praktische zaken kunnen klanten telefonisch contact opnemen met het zwembad. Maar zijn zwembaden telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 640 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "zwembad". Deze nummers worden in het bestand opgenomen als "slecht bereikbaar" wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid om een bericht achter te laten. Dit was bij 64 zwembaden het geval, hetgeen neerkomt op 10% van de gevallen. Dat betekent dat 90% van de telefoonnummers weinig tot geen klachten krijgt.

Limburgse zwembaden telefonisch slecht bereikbaar

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van zwembaden per provincie, heeft Limburg het hoogste percentage slecht bereikbare baden. Daar is 32,1% van de zwembaden niet goed bereikbaar. Friesland komt daarentegen als beste uit het onderzoek: daar zijn geen zwembaden gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Ruimte voor verbetering

Hoewel zwembaden in een aantal provincies goede cijfers kunnen overleggen zijn veel zwembaden in Limburg niet goed bereikbaar. Er is dus ruimte voor verbetering wat betreft de telefonische bereikbaarheid. Zwembaden kunnen de telefonische bereikbaarheid verbeteren door bijvoorbeeld een automatische doorschakeling naar medewerkers in te schakelen.

Percentage slecht bereikbaar per provincie

 1. Limburg: 32,1%

 2. Zeeland: 21%

 3. Utrecht: 18%

 4. Zuid-Holland: 16,4%

 5. Flevoland: 14,3%

 6. Overijssel: 12,8%

 7. Gelderland: 10,6%

 8. Noord-Brabant: 7,1%

 9. Noord-Holland: 6,6%

 10. Groningen: 6,1%

 11. Drenthe: 2,7%

 12. Friesland: 0%

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!