Places logo
Menu

Uw website beschermen? Een SSL certificaat is het antwoord!

Uw website beschermen? Een SSL certificaat is het antwoord!

Wanneer uw bedrijfswebsite werkt via formulieren of een webshop, gaat het al snel om vertrouwelijke informatie. Voor cybercriminelen zijn persoonlijke gegevens die klanten op onbeschermde websites achterlaten makkelijk te onderscheppen. Het is daarom van belang om uw website goed te beschermen. Dat doet u met een SSL certificaat, te herkennen aan de groene 'https' in de adresbalk. Daarmee vergroot u het vertrouwen van potentiële klanten en dat betekent: meer omzet!

Wat is een SSL- certificaat?

Door een SSL certificaat in te schakelen, versleutelt u alle communicatie van uw website. Er wordt letterlijk een digitaal - of cryptografisch - slotje om de verbinding heen gebouwd. Zo komen alle transacties en (login)gegevens veilig aan bij uw bedrijf. Het is belangrijk dat dit door een erkend bedrijf wordt verleend, omdat websitebezoekers een waarschuwingsbericht krijgen wanneer het certificaat niet vertrouwd wordt.

Meer aankopen

Het vertrouwen winnen van klanten gaat minder snel dan het verliezen ervan. Uw business loopt een hoop inkomsten mis wanneer een potentiële klant een waarschuwingsbericht krijgt. Daarnaast beschadigt het imago van uw bedrijf natuurlijk enorm wanneer er gegevens via uw website worden gehackt, zoals Domino's Pizza overkwam in 2014. Beveilig uw website dan ook liever vandaag dan morgen!

SSL- certificaat instellen

Alle ondernemers met een Places Websites Premium Pakket, ontvangen van Places.nl een SSL certificaat. Daarnaast helpt ons team u aan een goed design, zodat de bedrijfsgegevens in één oogopslag zichtbaar zijn en de bezoeker makkelijk kan navigeren. Ook staat uw business via Places.nl meteen aangemeld bij Google met een eigen domeinnaam, zodat u direct vindbaar bent.

Neem vrijblijvend contact op met Places.nl (024 - 3555299) voor uw eigen Places website. Er wordt dan meteen een websitelink getoond op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl, wat een bereik van 6,6 miljoen potentiële klanten oplevert! Meer informatie vindt u ook op onze website.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!