Places logo
Menu

Uw website beschermen? Een SSL certificaat is het antwoord!

Uw website beschermen? Een SSL certificaat is het antwoord!

Wanneer uw bedrijfswebsite werkt via formulieren of een webshop, gaat het al snel om vertrouwelijke informatie. Voor cybercriminelen zijn persoonlijke gegevens die klanten op onbeschermde websites achterlaten makkelijk te onderscheppen. Het is daarom van belang om uw website goed te beschermen. Dat doet u met een SSL certificaat, te herkennen aan de groene 'https' in de adresbalk. Daarmee vergroot u het vertrouwen van potentiële klanten en dat betekent: meer omzet!

Wat is een SSL- certificaat?

Door een SSL certificaat in te schakelen, versleutelt u alle communicatie van uw website. Er wordt letterlijk een digitaal - of cryptografisch - slotje om de verbinding heen gebouwd. Zo komen alle transacties en (login)gegevens veilig aan bij uw bedrijf. Het is belangrijk dat dit door een erkend bedrijf wordt verleend, omdat websitebezoekers een waarschuwingsbericht krijgen wanneer het certificaat niet vertrouwd wordt.

Meer aankopen

Het vertrouwen winnen van klanten gaat minder snel dan het verliezen ervan. Uw business loopt een hoop inkomsten mis wanneer een potentiële klant een waarschuwingsbericht krijgt. Daarnaast beschadigt het imago van uw bedrijf natuurlijk enorm wanneer er gegevens via uw website worden gehackt, zoals Domino's Pizza overkwam in 2014. Beveilig uw website dan ook liever vandaag dan morgen!

SSL- certificaat instellen

Alle ondernemers met een Places Websites Premium Pakket, ontvangen van Places.nl een SSL certificaat. Daarnaast helpt ons team u aan een goed design, zodat de bedrijfsgegevens in één oogopslag zichtbaar zijn en de bezoeker makkelijk kan navigeren. Ook staat uw business via Places.nl meteen aangemeld bij Google met een eigen domeinnaam, zodat u direct vindbaar bent.

Neem vrijblijvend contact op met Places.nl (024 - 3555299) voor uw eigen Places website. Er wordt dan meteen een websitelink getoond op Openingstijden.com en Telefoonboek.nl, wat een bereik van 6,6 miljoen potentiële klanten oplevert! Meer informatie vindt u ook op onze website.

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!