Places logo
Menu

Uw oproepen altijd beantwoord met Places Antwoordservice

Uw oproepen altijd beantwoord met Places Antwoordservice

U herkent het vast: als ondernemer gaat er veel tijd in uw werk zitten. Het liefst zou u alles zelf zo snel en goed mogelijk doen en regelen, maar dit is helaas niet mogelijk. Uw gezin heeft ook aandacht nodig en u moet op een gegeven moment ook slapen. Daarom neemt u personeel in dienst, om taken over te nemen. Maar wat als de telefoon toch blijft rinkelen? Places.nl vertelt het u in deze blog.

Altijd binnen handbereik

Werkt u met officiële openingstijden, dan staat uw organisatie ongetwijfeld buiten deze tijden om op een zacht pitje. Er is niemand op kantoor, er worden geen opdrachten uitgevoerd en niemand neemt de telefoon op. Het liefst heeft u 24/7 iemand op kantoor zitten, die in ieder geval de telefoon opneemt. Het is voor veel ondernemers toekomstmuziek, maar Places Antwoordservice biedt u de oplossing.

Nog meer personeel?

Wanneer de organisatie in het licht staat, en dus populair onder klanten is, wordt het steeds belangrijker dat zij altijd ergens naartoe kunnen bellen. Een oplossing hiervoor is extra personeel in dienst nemen. Een nachtreceptionist is een optie. Ze moeten vertrouwenswaardig zijn, want ze zijn alleen in het pand en ze zijn duurder door een nachttoeslag, maar ze zijn er wel. Maar dit is niet de enige oplossing!

24 uur per dag telefonisch bereikbaar

Bij Places Antwoordservice staat er altijd iemand voor u klaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Er is altijd iemand die de telefoon namens uw bedrijf op kan nemen. Belt uw klant dus buiten openingstijden, zelfs om tien over vier 's nachts, dan worden uw telefoongesprekken professioneel aangenomen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw oproepen naar ons door te schakelen tijdens uw openingstijden, bijvoorbeeld wanneer u in een vergadering zit of met een klant bezig bent.

Hoe werkt het?

Places Antwoordservice neemt de oproep aan naar een script van uw keuze. U bepaalt wat er tegen de klant gezegd wordt en hoe het genoteerd moet worden. Tussen tijdstippen van uw keuze, kan de telefoon ook doorgeschakeld worden. Alle belletjes worden genoteerd en de informatie, inclusief naam, telefoonnummer en onderwerp, zal in een mail doorgestuurd worden. Zo heeft u direct alle relevante informatie bij elkaar. Wanneer u wel tijd heeft kunt u vervolgens actie ondernemen.

Pak uw kans voor een versimpeling van uw bedrijfsleven en maak 30 dagen gratis gebruik van Places Antwoordservice. Voor verdere vragen en informatie kunt u bellen naar 024­3506953. Wij helpen u graag verder!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!