Places logo
Menu

Uw klant helpen via WhatsApp: persoonlijk én vertrouwd

Uw klant helpen via WhatsApp: persoonlijk én vertrouwd

WhatsApp is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld om vrienden en familie een bericht te sturen via dit medium. En WhatsApp biedt u als bedrijf nog veel meer mogelijkheden, zo is het tegenwoordig ook mogelijk om uw klanten te woord te staan via dit communicatiemiddel. Places.nl vertelt u meer in deze blog.

Een laagdrempelig en vertrouwd medium om uw klanten te bereiken

Doordat uw klant waarschijnlijk al bekend is met WhatsApp is het een laagdrempelige manier om uw klanten te benaderen. De klant zal een vertrouwd gevoel hebben bij het spreken van uw bedrijf via zijn of haar smartphone. Ook zijn er geen wachtrijen en keuzemenu's, een ergernis voor de meeste mensen. Het werkt eenvoudig: uw klant stuurt u een berichtje en zodra u een bericht terugstuurt verschijnt deze op de smartphone van uw klant, net zo simpel als het maken van een afspraak met kennissen.

De eindeloze mogelijkheden om WhatsApp in te zetten

Naast het feit dat WhatsApp een gemakkelijk en persoonlijk communicatiemiddel is voor het helpen van klanten, biedt de applicatie ze nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u uw klanten op de hoogte houden van innovaties binnen uw bedrijf via een kort bericht, of een locatie sturen van de plek van een afspraak. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om WhatsApp in te zetten als marketingmiddel.

De klant toch liever telefonisch te woord staan?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u liever heeft dat de klant daadwerkelijk iemand te spreken krijgt via de telefoon. Dan kunt u kiezen voor een antwoordservice. Wist u dat Places Antwoordservice 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend uit te proberen is? Zo kunt u ervaren hoe het is om altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Voor vragen helpen wij u graag verder via onze klantenservice, deze is te bereiken op het nummer 024-3555299. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!