Places logo
Menu

Als uw haar maar goed zit: de beste kapsalons in Amsterdam, Utrecht en Groningen

Als uw haar maar goed zit: de beste kapsalons in Amsterdam, Utrecht en Groningen

Als u toe bent aan een knipbeurt, hoe zoekt u dan naar een kapsalon? Steeds vaker zoeken mensen online, vooral in de maanden augustus, september en oktober. Gemiddeld zoeken we in totaal 35 duizend keer per maand via Google naar een kapper. Veel online zoekgedrag naar kappers is gericht op een locatie waar men een kapsalon zoekt. Vooral in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Groningen wordt vaak op deze term gezocht. Maar hoe worden kappers in deze steden door klanten beoordeeld op Telefoonboek.nl? U leest het in dit artikel!

Amsterdam: Hairstudio Moss

Amsterdam is niet alleen de stad waar het vaakst naar een kapper gezocht wordt, in onze hoofdstad zijn ook de meeste geregistreerde kapsalons te vinden. Bijna 5% van de 27.883 kapsalons is daar te vinden. In totaal zijn 3.659 beoordelingen toegekend aan de Amsterdamse kapsalons, met een gemiddelde van een 7,6. Hairstudio Moss 2 is met 102 beoordelingen de vaakst beoordeelde kapper. Deze kapsalon scoort een mooie 9,5. Ook een eervolle vermelding voor Jimmy's Kapsalon, die 38 beoordelingen ontving met een gemiddelde van een 9,7.
Hairstudio Moss wordt omschreven als 'een zeer professionele zaak'. De sfeer is er prima en de medewerkers zijn servicegericht. Daarnaast is het werk dat de kappers verrichten vakkundig. "Altijd tevreden met het resultaat, ik ben nog nooit teleurgesteld hier. De kappers zijn allemaal vriendelijk en weten wat ze doen," schrijft een tevreden klant.

Utrecht: Cocopelo

In Utrecht zijn ruim 400 kapsalons gevestigd, die overwegend goed beoordeeld worden. De kappers in de Domstad scoren ook een ruime voldoende, namelijk een 7,6 op basis van 1.200 beoordelingen. Twee kappers die goed scoren zijn Cocopelo (51 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,2) en Kapsalon Erbil (58 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,3).

Cocopelo wordt geroemd vanwege de vakbekwaamheid. "Ze neemt de tijd voor je en knipt mijn haar precies hoe ik het wil," vertelt een tevreden klant. Daarnaast straalt de salon gezelligheid uit en wordt er prima service verleend. De prijs-kwaliteitverhouding wordt ook gewaardeerd.

Rotterdam: G&L Hairsalon

De tevredenheid van klanten is ook in onze havenstad terug te zien. Rotterdammers beoordeelden 3.021 keer een kapsalon en gaven gemiddeld een 7,5. Het vaakst beoordeeld (120 keer) werd G&L Hairsalon. Deze kapper scoort een 9,2. Een mooie prestatie.

De reviews ondersteunen dit mooie cijfer: "Leuke aardige medewerkers en een goede service. Je loopt met een strak kapsel weer naar buiten voor een redelijke prijs." Klanten komen hier met plezier en vinden de goede bereikbare locatie een pluspunt. Bij deze vriendelijke kapper is alles tot in de puntjes geregeld.

Groningen: Magnifique

Last but not least, Groningen. Van alle steden uit het rijtje is hier het laagste aantal kappers gevestigd. De 310 kappers zijn in totaal 726 keer beoordeeld. Het gemiddelde ligt met een 7,7 net wat hoger dan in de andere steden. Dames- en Herenkapsalon Magnifique valt op met 49 beoordelingen met een gemiddelde van een 8,8.

Bij Magnifique hangt er altijd een prettige sfeer en luisteren de kapsters naar wensen van klanten. "Een in mijn ogen zeer goede kapsalon, altijd gezellig en leuk personeel",aldus een tevreden klant.

Over Telefoonboek.nl

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers bedrijven beoordelen, waaronder kappers. Klanten kennen een bedrijf een score toe op basis van de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Deze beoordelingen leiden tot een gemiddeld cijfer, waar een schriftelijke toelichting aan toegevoegd kan worden.

Foto: Canva

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!