Places logo
Menu

Uw bereikbaarheid verbeteren? Schakel een telefoonservice in!

Uw bereikbaarheid verbeteren? Schakel een telefoonservice in!

Als ondernemer zult u het weten: de telefoon is een van de belangrijkste communicatiemiddelen. Het is daarom ook van belang dat u goed bereikbaar bent voor klanten, maar dat is niet altijd mogelijk. Wist u dat u daarom gebruik kunt maken van een antwoordservice? Places.nl legt u in deze blog de voordelen uit van Places Antwoordservice.

24/7 bereikbaar

Met Places Antwoordservice bent u 24/7 telefonisch bereikbaar voor uw klanten. De antwoordservice helpt niet alleen het serviceniveau van uw bedrijf te vergroten, maar u zorgt er ook voor dat potentiële klanten niet verloren gaan. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel potentiële klanten bij geen gehoor overstappen naar de concurrent. Met Places Antwoordservice worden bellers altijd te woord gestaan en kunnen klanten uw bedrijf dus dag en nacht bereiken. Zo wordt uw telefoon beantwoord, ook als u in een vergadering zit, of u buiten openingstijden gebeld wordt.

Persoonlijk script

Hoe werkt het? Door middel van een persoonlijk script worden uw telefoontjes door onze medewerkers beantwoord zoals u dat wilt. U kunt zelf bepalen hoe uw gesprekken worden aangenomen. Ook kunt u aangeven of er doorverbonden kan worden naar een van uw medewerkers of dat er alleen een bericht achtergelaten moet worden. Van elke beantwoorde oproep ontvangt u een gesprekssamenvatting, zodat u hiermee direct aan de slag kunt zodra het u wel uitkomt.

Professionele beantwoording en overzicht

Onze medewerkers zijn uitstekend getraind en zorgen ervoor dat uw klanten op een zo goed mogelijke manier worden geholpen. Bij Places Antwoordservice heeft u ook inzicht in uw gesprekken: met het dashboard van de Antwoordservice kunt u alle gesprekken bekijken en indien gewenst het script aanpassen. Bent u benieuwd wat onze telefoondienst nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze servicedesk voor vrijblijvend advies. We lichten u graag in over alle mogelijkheden.

Gratis proefpakket

Wilt u de service van Places Antwoordservice vrijblijvend ervaren? Probeer dan nu 30 dagen Places Antwoordservice uit. De proefperiode stopt automatisch. Voor vragen kunt bellen naar 024 - 3555 299. We helpen u graag uw telefonische bereikbaarheid te optimaliseren!

Ja, ik wil meer weten over Places Antwoordservice

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!