Places logo
Menu

Uitzendbureaus lastig bereikbaar voor werkzoekenden

Uitzendbureaus lastig bereikbaar voor werkzoekenden

Nederlandse uitzendbureaus staan niet altijd klaar voor werkzoekenden. Uit cijfers van Telefoonboek.nl blijkt dat momenteel 70,2% van de meer dan 400 beoordeelde uitzendbureaus telefonisch niet bereikbaar is.

Geen gehoor

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse uitzendbureaus vermeld. Bezoekers kunnen hier aangeven of ze deze telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 400 beoordeelde arbeidsbureaus blijkt 70,2% één of meerdere keren telefonisch onbereikbaar te zijn geweest. "Een hoog, maar verklaarbaar percentage", aldus Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl.

"Het is goed voor te stellen dat uitzendbureaus regelmatig telefonisch onbereikbaar zijn. Als intercedenten voorrang geven aan werkzoekenden aanwezig in de zaak, dan is het mogelijk dat zij de telefoon niet altijd kunnen aannemen."

Overstap naar concurrent

Het niet beantwoorden van de telefoon blijft voor een bedrijf niet zonder directe gevolgen. Joost: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare uitzendbureaus een aardig aantal potentiële klanten mis."

Klanten in de zaak krijgen logischerwijs eerder voorrang dan telefoontjes. Hierdoor lopen bedrijven echter wel potentiële klanten mis.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!