Places logo
Menu

Uitzendbureaus lastig bereikbaar voor werkzoekenden

Uitzendbureaus lastig bereikbaar voor werkzoekenden

Nederlandse uitzendbureaus staan niet altijd klaar voor werkzoekenden. Uit cijfers van Telefoonboek.nl blijkt dat momenteel 70,2% van de meer dan 400 beoordeelde uitzendbureaus telefonisch niet bereikbaar is.

Geen gehoor

Op Telefoonboek.nl staan alle Nederlandse uitzendbureaus vermeld. Bezoekers kunnen hier aangeven of ze deze telefonisch hebben kunnen bereiken. Van de meer dan 400 beoordeelde arbeidsbureaus blijkt 70,2% één of meerdere keren telefonisch onbereikbaar te zijn geweest. "Een hoog, maar verklaarbaar percentage", aldus Joost Nijensteen, Business Manager van Telefoonboek.nl.

"Het is goed voor te stellen dat uitzendbureaus regelmatig telefonisch onbereikbaar zijn. Als intercedenten voorrang geven aan werkzoekenden aanwezig in de zaak, dan is het mogelijk dat zij de telefoon niet altijd kunnen aannemen."

Overstap naar concurrent

Het niet beantwoorden van de telefoon blijft voor een bedrijf niet zonder directe gevolgen. Joost: "Uit ander recent onderzoek blijkt dat één op de vier bij geen gehoor direct overstapt naar een concurrent. Hierdoor lopen de onbereikbare uitzendbureaus een aardig aantal potentiële klanten mis."

Klanten in de zaak krijgen logischerwijs eerder voorrang dan telefoontjes. Hierdoor lopen bedrijven echter wel potentiële klanten mis.Joost Nijensteen, Business Manager
Over TelefoonboekMet 5,8 miljoen bezoekers per maand is Telefoonboek een van de grootste websites van Nederland met bedrijfsinformatie. Het netwerk van Telefoonboek bestaat uit Telefoonboek.nl, Openingstijden.com en diverse applicaties, en bevat gegevens van ruim 1,3 miljoen Nederlandse bedrijven. Ondernemers kunnen zelf hun bedrijfsgegevens aanpassen en aanvullen en hiermee hun lokale vindbaarheid vergroten. Inmiddels hebben 50.000 bedrijven hun gegevens ingevuld of aangepast. Telefoonboek is opgericht in 2004 en bestaat uit ongeveer 20 medewerkers.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!